ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις Ford

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Εύκολα, αποκτάμε τα μοντέλα της φίρμας με τους πλέον ευνοϊκούς όρους της αγοράς.

Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις Ford

Ότι και να γίνει με την πανδημία, τα Χριστούγεννα θα έρθουν στην ώρα τους. Ελπίζουμε να μας επιτραπεί να φύγουμε από την Αθήνα για να απολαύσουμε την ελληνική φύση και να περπατήσουμε σε μοναδικά μέρη.

Τώρα που σκεπτόμαστε και την αγορά του αυτοκινήτου για να μειώσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης της πανδημίας, αφού είμαστε σίγουροι ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα βελτιωθούν άμεσα, η Ford λανσάρει ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Εύκολα, η Ford Motor Ελλάς, δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτηθεί το μοντέλο της οδηγοκεντρικής μάρκας, που ταιριάζει στις ανάγκες του αγοραστή με τους πλέον ευνοϊκούς όρους της αγοράς.Σταθερό ονομαστικό επιτόκιο

Το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ford Finance περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99% και δυνατότητα αποπληρωμής από 12 έως και 60 μήνες.

Το πρόγραμμα Ford Εύκολα συνοδεύεται από δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό συνολικής αξίας έως και 930 ευρώ στην περίπτωση του Puma, αλλά και σημαντικό χρηματικό όφελος στα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα της γκάμας Ford.

Θέλοντας να καταστήσει την αγορά του Ford ακόμα πιο συμφέρουσα, η μάρκα προσφέρει σήμερα το ευέλικτο και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης που εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα.

Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Εύκολα τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.

Επιπλέον οφέλη

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Εκτός από τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά του αγαπημένου σας Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη.

Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930 ευρώ, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα:

- Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930 ευρώ.

- Οι εκδόσεις ST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664 ευρώ.

- Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400 ευρώ.

- Και τέλος, οι εκδόσεις ST-Line X & ST-Line V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868 ευρώ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το όφελος που προκύπτει από το νέο πρόγραμμα FordΕύκολα για κάθε ένα από τα επιβατικά μοντέλα Ford:Χάρη στη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator) που διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford, μπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε τον εξοπλισμό και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου σας αυτοκινήτου, αλλά και να δείτε παραδείγματα χρηματοδότησης για όλα τα μοντέλα επιλέγοντας το χαρακτηριστικά του δανείου που επιθυμείτε, όπως το χαμηλό επιτόκιο, τη χαμηλή μηνιαία δόση ή τη χαμηλή προκαταβολή.


Διαμορφώστε το δικό σας Ford εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η συμπόνοια είναι η βάση της ηθικής"

Άρθουρ Σοπενχάουερ, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2