Η Jeep προστατεύει το σπίτι όλων μας

Η Jeep συμμετέχει ενεργά σε προσπάθειες που σαν στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα κλιματικής αλλαγής.
Η Jeep προστατεύει το σπίτι όλων μας

Ωραία τα μπιχλιμπίδια και τα τεχνολογικά καλούδια που έχουν τα αυτοκίνητα αλλά όλα αυτά είναι μηδέν μπροστά στη μεγαλύτερη ανάγκη που έχει τώρα ο άνθρωπος.

Οπού και να κατοικεί, οποίος και να είναι, όσο πλούσιος και αν καταγράφεται από τον Forbes, μόλις ενεργοποιηθεί η επόμενη φάση της κλιματικής επίθεσης, όλα κινδυνεύουν να χαθούν. Είδαμε τι έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην Αττική και σε άλλες περιοχές.

Ήρθε ο αέρας, τα 800 μπουμπουνητά, η καταρρακτώδης βροχή και όλα ρημάχτηκαν.

Η Jeep, έχει μια μοναδική βάση η οποία την στηρίζει από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο τετρακίνητο μοντέλο της, στις ΗΠΑ το περιβάλλον. (άσε που η ηγέτιδα δύναμη γραφεί στα παλιά της παπούτσια κάθε προσπάθεια για μείωση των φαινομένων που φέρνει η κλιματική αλλαγή)

Τι να το κάνεις το θηριώδες Jeep που έχεις στο γκαράζ, αν δεν υπάρχει το φυσικό υπόβαθρο και το κατάλληλο περιβάλλον για να το δαμάσεις και να σε πάει εκεί που δεν έχει πατήσει ανθρώπινο πόδι;

Η Γη αποτελεί το σπίτι για όλους τους ανθρώπους. Η προστασία της είναι ζήτημα επιβίωσης, αλλά και ευθύνης για όλους. Η Jeep ενστερνίζεται απόλυτα αυτή την άποψη και συμμετέχει ενεργά σε προσπάθειες που σαν στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του πλανήτη Γη.



Παρουσιάζοντας τη νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία, 4xe, η Jeep δημιούργησε τα πλέον φιλικά, αλλά και ολοκληρωμένα SUV στην ιστορία της. Μετά τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe που είναι ήδη διαθέσιμα, η αποκάλυψη του εμβληματικού Wrangler σε έκδοση 4xe δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η ελευθερία κίνησης σε όλα τα εδάφη, μπορεί να είναι ευχάριστη, ασφαλής και με μικρό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα Jeep 4xe μπορούν να κινηθούν και αμιγώς με ηλεκτρική κίνηση, στοιχείο που προσφέρει μια πρωτόγνωρη επαφή με τη φύση, με μηδενικούς ρύπους και μηδενικό θόρυβο.



Η νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe αποτελεί τμήμα μια συνολικότερης πολιτικής της θρυλικής μάρκας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία περιλαμβάνει καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία των υδάτινων πόρων, σύγχρονες μονάδες παραγωγής με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, έξυπνες λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και βέβαια αποδοτικά μοντέλα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων. Ενισχύοντας περαιτέρω τις προσπάθειες της για την προστασία της Γής, η Jeep, δημιούργησε ένα ιδιαίτερο video, το οποίο προβάλει τη μοναδικότητα του πλανήτη μας. Το κοινό, απλά βλέποντας το video στο YouTube γίνεται αρωγός αυτής της προσπάθειας, με την Jeep να προσφέρει με κάθε θέαση οικονομική βοήθεια σε δραστηριότητες που σαν στόχο έχουν τη μάχη εναντίων της κλιματικής αλλαγής. Το video έχει προσεγγίσει ήδη το 1,5εκ. θεάσεις.

Στόχος της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας -που το 2021 κλείνει 80 χρόνια ένδοξης ιστορίας- είναι η προστασία του περιβάλλοντος για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις ομορφιές του πλανήτη, ακόμα και εκείνες που κανείς μπορεί να προσεγγίσει μόνο με ένα Jeep 4xe.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v