Νέο Fiat Panda Easy Hybrid: Πιο φθηνό δεν γίνεται

Το Fiat Panda θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «το αυτοκίνητο που σέβεται την τσέπη του οδηγού».
Νέο Fiat Panda Easy Hybrid: Πιο φθηνό δεν γίνεται

Η ιταλική μαεστρία στα μικρά αυτοκίνητα είναι γνωστή. Οι γείτονες δημιουργούν τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα πόλης και παρέχουν αξιόπιστες λύσεις για την καθημερινή μας μετακίνηση.

Το Fiat Panda θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «το αυτοκίνητο που σέβεται την τσέπη του οδηγού». Ποτέ δεν υπερηφανεύθηκε για τις επιδόσεις του αλλά πάντοτε κατακτά ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό στη κατηγορία του στον τομέα των πωλήσεων γιατί εξασφαλίζει χαμηλό κόστος χρήσης και αξιοθαύμαστη πρακτικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των εταιρικών στόλων και των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων. Το προτιμούν όμως και οι ιδιώτες που αναζητούν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος χρήσης.



Μετά την παρουσίαση της νέας υβριδικής έκδοσης του μοντέλου, η Fiat με στόχο να κάνει ακόμα πιο προσιτή την υβριδική τεχνολογία για το ευρύ κοινό, δημιούργησε την έκδοση Easy Hybrid.

Καρδιά του συνόλου συνεχίζει να αποτελεί το νέο προηγμένο υβριδικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρας 1.000 κ.εκ. με έναν ηλεκτροκινητήρα BSG, προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων, αλλά κυρίως αυξημένη ροπή και ελαστικότητα στις χαμηλές ταχύτητες, καθώς και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4 λίτρα/100χλμ.) και αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές ρύπων (89 γρμ./χλμ.) που του επιτρέπουν ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο και απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Η έκδοση Easy Hybrid, με το αστικό στυλ και την χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος -σε σχέση με την έκδοση Cross- προσφέρει και ελαφρώς βελτιωμένες επιδόσεις, ενώ το παρεχόμενο επίπεδο εξοπλισμού εξακολουθεί να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνοντας εκτός των άλλων, αερόσακους για τους εμπρός επιβάτες και πλευρικού αερόσακους τύπου κουρτίνας, ESP με hill-assist, κλιματισμό και σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι.

Επιβεβαιώνοντας τη συνεπή πολιτική της να προσφέρει έξυπνες λύσεις με προσιτό κόστος αγοράς και χρήσης, η Fiat, προσφέρει το νέο Panda Easy Hybrid με 11.400 ευρώ, καθιστώντας το Panda ως το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα το Panda Easy Cross Hybrid, το υβριδικό SUV πόλης είναι διαθέσιμο με τιμή 12.200 ευρώ, προσφέροντας ακόμα περισσότερο στιλ, σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Τα Fiat Panda Hybrid -όπως και το σύνολο των μοντέλων της Fiat- καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ., καθώς και με αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας.   

Οι νέες τιμές του Panda διαμορφώνονται ως εξής:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v