ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ιδέα για τους πλούσιους οδηγούς

Bentley ενσωματώνει τρισδιάστατες ξύλινες επενδύσεις στη νέα και άκρως εντυπωσιακή Flying Spur.

Ιδέα για τους πλούσιους οδηγούς

Οι οδηγοί ‘’φυσάνε το χρήμα’’ έχουν μια ακόμη επιλογή για το μελλοντικό τους πανάκριβο αυτοκίνητο, που θα προστεθεί στο μεγάλων διάστερων γκαράζ τους.

Μία ακόμα κατασκευαστική πρωτιά υλοποίησε η Bentley. Παρουσίασε ένα πρωτοποριακό, τρισδιάστατο ξύλινο ένθετο πίσω πόρτας, στην ολοκαίνουργια Flying Spur. Για πρώτη φορά στον κόσμο στην αυτοκινητοβιομηχανία - ένα εντυπωσιακό, μονοκόμματο κομμάτι ξύλου ειδικά κατεργασμένο, με τρισδιάστατο φινίρισμα που προσομοιάζει διαμάντια, 150 στο κάθε μπλοκ.Κάθε ένθετο στην πίσω πόρτα είναι χειροποίητα κατασκευασμένο από ενιαίο τεμάχιο αμερικάνικης καρυδιάς ή αμερικάνικης κερασιάς, σε έναν αρμονικό συνδυασμό παραδοσιακών δεξιοτήτων και σύγχρονης τεχνολογίας.

Η ιδέα για γνήσιο ξύλο με σκαλιστή, τρισδιάστατη εμφάνιση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο “EXP 10 Speed 6” της Bentley, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2015.

Αμέσως αναγνωρίστηκε ως κάτι πρωτοποριακό. Σκοπός των σχεδιαστών ήταν να μεταφερθεί το μοτίβο των διαμαντιών στις δερμάτινες ταπετσαρίες των καθισμάτων και σε άλλες επιφάνειες του αυτοκινήτου. Χρειάστηκε μία επένδυση σε χρόνο, έρευνα και εξειδίκευση τουλάχιστον 18 μηνών, πριν καταστεί δυνατή η κατασκευή μίας τέτοιας ξεχωριστής ξύλινης παρουσίας.

Τα τρισδιάστατα μέρη του ξύλου δεν κατασκευάζονται με καπλαμά, όπως συνήθως. Αντ’ αυτού, το καθένα δημιουργείται από ένα ενιαίο κομμάτι ξυλείας. Για την επίτευξη της τρισδιάστατης επιφάνειας, ειδικευμένοι τεχνίτες χαράζουν το ξύλο με σύστημα φρέζας πολλαπλών αξόνων, σε ανοχή 0,1 χιλ., μικρότερη από το πάχος μιας ανθρώπινης τρίχας, τελειώνοντας στο χέρι τις κορυφαίες λεπτομέρειες, για τέλειο αποτέλεσμα.Τόσο η αμερικάνικη καρυδιά όσο και η αμερικάνικη κερασιά προέρχονται από δάση σκληρού ξύλου της Βόρειας Αμερικής. Η Bentley επιλέγει τα καλύτερα ξύλα, χωρίς ρόζους ή ρητίνες σε όλο το βάθος του υλικού. Μόνο αυτά τα υψηλής ποιότητας «κούτσουρα» προσφέρουν κορυφαίας υφής σύσταση και άψογη αίσθηση στην αφή, ενώ επιδέχονται τέλειο φινίρισμα, για να συμπληρώσουν την υπέροχα εξοπλισμένη καμπίνα της Flying Spur.

Η ολοκαίνουργια Bentley Flying Spur είναι το απόλυτο υπερπολυτελές Grand Touring σεντάν, ο τέλειος συνδυασμός ευελιξίας προσανατολισμένης στις επιδόσεις και αποκλειστικά τετράθυρης άνεσης, σε στυλ λιμουζίνας.Το κορυφαίο μοντέλο της Bentley εισήγαγε μια νέα εποχή υπερπολυτελούς κινητικότητας, που έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να ικανοποιεί τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες. Με μια τολμηρή και συναρπαστική παρουσία στο δρόμο, η Flying Spur διαθέτει πολυτελή καμπίνα και καινοτόμο τεχνολογία, αποτέλεσμα χειροποίητης κατασκευής στο πρώτο παγκοσμίως εργοστάσιο πολυτελών αυτοκινήτων που είναι ουδέτερο ως προς την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα, στο Crewe της Μεγάλης Βρετανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v