ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Υπεροχή της Kia Hellas και στη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Kia Hellas συνεργάζεται με την Wallbox για να δώσουν λύσης φόρτισης στους κατόχους EV και PHEV αυτοκινήτων.

Υπεροχή της Kia Hellas και στη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Kia Hellas και η Armet Mobility, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των φορτιστών Wallbox στην Ελλάδα, θα συνεργαστούν για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης των EV & PHEV αυτοκινήτων της Kia, για τους πελάτες και τους επίσημους εμπόρους της.

Η εταιρεία Wallbox, είναι μία κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ενέργειας που κατασκευάζει έξυπνες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για να βελτιώσει τον τρόπο διαχείρισης, χρήσης και αποθήκευσης ενέργειας. Δημιουργεί έξυπνα συστήματα φόρτισης που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικό σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα έξυπνο οικοσύστημα μεταξύ αυτοκινήτου, φορτιστή, σπιτιού και τηλεφώνου. Αποστολή της είναι να απομακρύνει τα εμπόδια στην υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων σήμερα και να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες μίας πιο βιώσιμης χρήσης ενέργειας αύριο μέσω εξυπνότερων, απλούστερων λύσεων φόρτισης και διαχείρισης ενέργειας για όλους.

Η Wallbox έχει εγκαταστήσει πάνω από 40.000 μονάδες φόρτισης σε 30 ευρωπαϊκές αγορές αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Προσφέρει ευέλικτες και απλές εφαρμογής λύσεις φόρτισης με δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας, όπως αναγνώριση προσώπου, οθόνες αφής και ασφαλή έλεγχο πρόσβασης.  Επιπλέον μέσο της πλατφόρμας myWallbox, δίνεται δωρεάν η δυνατότητα στον πελάτη για την απομακρυσμένη διαχείριση του σταθμού φόρτισης έτσι ώστε να κάνει τη φόρτιση ενός αυτοκινήτου τόσο εύκολη όσο η φόρτιση ενός smartphone.Στόχος μας είναι οι σταθμοί φόρτισης  να έχουν τοποθετηθεί εντός του 2020 στην πλειονότητα του δικτύου μας για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Να σημειώσουμε ότι η Kia διαθέτει ήδη δυο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά: το e-Niro, το πρώτο ηλεκτρικό, πρακτικό  crossover και το e-Soul, που ξεχωρίζει με τη νεανική και ελκυστική του σχεδίαση καθώς και την πρωτοποριακή του τεχνολογία.

Tο e-Niro θα διατίθεται σε εκδόσεις:

1.      Τη βασική έκδοση των 39,2 kWh  η οποία θα εφοδιάζεται με έναν  ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 100 kW (136 ίπποι), ροπή 395 Nm, επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα  και συνδυασμένη αυτονομία 289 χλμ( 405 χλμ. εντός πόλης).

2.      Την έκδοση με τη μεγαλύτερη μπαταρία 64 kWh  η οποία συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 150 kW (204 ίπποι) και 395 Nm ροπής με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 7,8 δευτερόλεπτα και συνδυασμένη αυτονομία 455 χλμ. (615 εντός πόλης).

Το e-Soul αντίστοιχα θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις μπαταριών 39,2 kWh και 64 kWh.

Η βασική έκδοση των 39,2 kWh θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 136 ίππων, ροπή 365 Nm και συνδυασμένη αυτονομία  276 χλμ. ( 407 εντός πόλης) .

Η μεγαλύτερη έκδοση των 64 kWh  θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό κινητήρα με ισχύ 204 ίππων ps, ροπή 395 Nm, επιτάχυνση 0-100 σε  7,6  και συνδυασμένη αυτονομία 448χλμ (639χλμ εντός πόλης).

Τα παραπάνω μοντέλα, θα εξοπλίζονται με όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης οδηγού και συνοδηγού και συνοδεύονται από τη μοναδική 7ετή εγγύηση ή 150.000 χλμ. της Kia.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v