Ήρθε στην Ευρώπη η νέα Mustang Mach-E GT

Το υψηλών επιδόσεων μοντέλο επιταχύνει ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία του.
Ήρθε στην Ευρώπη η νέα Mustang Mach-E GT

Η Ford, αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την υψηλών επιδόσεων νέα Mustang Mach-E GT, η οποία έχει την ικανότητα να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 3,7 δευτερόλεπτα.

Στην πράξη, κανένα άλλο αυτοκίνητο στη κατηγορία της δεν μπορεί να επιταχύνει ταχύτερα από τη νέα Mustang Mach-E GT!

Το SUV, διαθέτει τετρακίνηση και τροφοδοτείται από μπαταρία και ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 465 ίππων.

Η Mustang Mach-E GT θα υποστηρίζεται από ένα κορυφαίο στη βιομηχανία οικοσύστημα που εξασφαλίζει διαρκή πρόσβαση σε σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη – γεγονός που εξασφαλίζει στους οδηγούς απόλυτη ξεγνοιασιά. Η Ford ανακοίνωσε ότι οι αγοραστές της Mustang Mach-Ε- που θα προβούν σε παραγγελία του μοντέλου από φέτος μέχρι και το 2021 θα μπορούν να απολαμβάνουν πέντε χρόνια δωρεάν πρόσβαση 2 στο Δίκτυο Φόρτισης FordPass, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 25% σε λιγότερο από ένα χρόνο και τώρα περιλαμβάνει πάνω από 155.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.



Επιπρόσθετα, οι πελάτες της Mutang Mach-E θα επωφελούνται από τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για ένα χρόνο στο δίκτυο ταχείας φόρτισης της κοινοπραξίας IONITY που τώρα έχει δημιουργήσει πάνω 270 σταθμούς με στόχο ο αριθμός αυτός να φτάσει τους 400 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η Mustang Mach-E GT έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, καθώς η Ford συνεχίζει το roadshow με την ονομασία Go Electric. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ford που περιλαμβάνει συναρπαστικές διαδραστικές δραστηριότητες που συμβάλλουν τόσο στην απομυθοποίηση της ηλεκτροκίνησης, όσο και στην ενημέρωση των καταναλωτών για τα διαφορετικά είδη και οφέλη των ηλεκτροκίνητων συνόλων.

Ένα σύστημα κίνησης αποτελούμενο από δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν ισχύ 465 ίππων κατανέμει τη διαθέσιμη ροπή των 830 Nm ανεξάρτητα στον εμπρός και πίσω άξονα για ακόμα πιο άμεση απόκριση. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ωρα της νέας Mustang Mach-E GT είναι εφάμιλλη με εκείνη του Tesla Model Y. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίζεται από τον ηλεκτρονικό κόφτη στα 200 χλμ./ωρα.

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό της μία μπαταρία 88 kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα) με προβλεπόμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία στο πρωτόκολλο WLTP έως 500 χλμ.

Η Ford ανακοίνωσε επίσης ότι η βασική Mustang Mach-E στην έκδοση με τη μεγάλη μπαταρία και τετρακίνηση έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα  σε 5,1΄΄. - επίδοση εφάμιλλη με εκείνη του Tesla Model Y Long Range – και προβλεπόμενη ηλεκτρική αυτονομία στο πρωτόκολλο WLTP έως 540 χλμ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v