Νέο Hyundai Tucson: Έτοιμο για τον Παρνασσό

Το νέο Hyundai Tuscon αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο, την κατάλληλη περίοδο για να το δοκιμάσουμε στις πλαγιές των χιονισμένων βουνών!
Νέο Hyundai Tucson: Έτοιμο για τον Παρνασσό

Μην σας ξεγελά ο καλοκαιρινός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες. Ο φετινός χειμώνας θα είναι συνεπής στο ραντεβού του και αν κερδίσουμε την μάχη για την μείωση της μετάδοσης της  πανδημίας, θα κάνουμε ξεχωριστές εκδρομές στα βουνά. Σκι, πεζοπορίες, πικ νικ στη φύση και τόσες άλλες δραστηριότητες θα μας γεμίσουν με ενέργεια και ωραίες εικόνες.

Ο φετινός χειμώνας, έχει ένα διαφορικό ταίρι, ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο της κατηγορίας των SUV, ικανό να αντιμετωπίσει την χιονοθύελλα, την βροχή, τις χαμηλές θερμοκρασίες και να αποτελέσει μια ασφαλή κυψέλη για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους.

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson. Η 4η γενιά,  διαθέτει τη νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστικής σχεδίασης των προβολέων της Hyundai που ονομάζεται Parametric Hidden Lights καθώς επίσης και μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση διπλής διάταξης του cockpit που προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο αισθητικά για μια high-tech οδηγική εμπειρία.



Η εξωτερική σχεδίαση εκφράζει αυτό που οι σχεδιαστές της Hyundai αποκαλούν «Parametric Dynamics» και χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία λεπτομερειών μέσω ψηφιακών δεδομένων που μοιάζουν με κόσμημα για να προσφέρει πρωτοφανή, τολμηρή αίσθηση σχεδιασμού. Τα παραμετρικά κρυμμένα φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση. Τα Daytime Running Lights (DRL) ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα και αποκαλύπτονται μόνο όταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό.

Συνολικά, το νέο αμάξωμα είναι μακρύτερο και ευρύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέροντας ένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους σε ένα αυξημένο μεταξόνιο που του δίνουν έναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ. Πλευρικά, οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και ενός μυώδους αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση προς τα εμπρός ακόμα και όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

Η είσοδος στο ολοκαίνουργιο ευρύχωρο εσωτερικό εξαφανίζει τις καθημερινές ανησυχίες μας. Εδώ, ο χώρος, η τεχνολογία και οι πληροφορίες συνδυάζονται αρμονικά.

Η εξέλιξη στο εσωτερικό οδήγησε στην τοποθέτηση του πίνακα οργάνων σε χαμηλότερη θέση ενώ παράλληλα πολυεπίπεδες, υψηλής αισθητικής επιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση της διαφάνειας.

Οι κάθετα προσανατολισμένες επιφάνειες της πλήρως ενσωματωμένης κεντρικής κονσόλας είναι εμπνευσμένες από καταρράκτες. Οι δύο ασημένιες γραμμές που ρέουν από την κεντρική κονσόλα προς τις πίσω πόρτες εναρμονίζουν τα υψηλής ποιότητας υλικά με ουδέτερους τόνους.

Το νέο Hyundai Tuscon αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο του 2020. Μόλις που προλαβαίνουμε να πάμε στον χιονισμένο Παρνασσό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v