«Άγρια» Abarth για λίγους

Τα συλλεκτικά νέα Abarth 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro έρχονται με άγριες διαθέσεις και την Ελλάδα.
«Άγρια» Abarth για λίγους
Οι Ιταλοί αναγνωρίζοντας το κοινό πάθος που έχουν με τους Έλληνες για την αυτοκίνηση και την οδηγική ευχαρίστηση, συμπεριέλαβαν στη λίστα των χωρών που θα δεχθούν τα συλλεκτικά νέα Abarth 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro και την Ελλάδα.

Οι δύο νέες ειδικές εκδόσεις, οι οποίες θα κατασκευαστούν σε μόλις 2.000 μονάδες η κάθε μία, είναι διαθέσιμες για παραγγελία και στην ελληνική αγορά.

Εκπροσωπώντας τις δύο όψεις της Abarth, την οδηγική απόλαυση και το στιλ, τα νέα 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro, αποτελούν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις που όμως διατηρούν σε κάθε περίπτωση τον αυθεντικό χαρακτήρα της μάρκας του «Σκορπιού».

Η παραγωγή του Abarth 595 Scorpioneoro που θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες, τιμά το θρυλικό A112 Abarth “Gold Ring”. Η νέα ειδική έκδοση εκτός από το μαύρο χρώμα, διαθέσιμη σε αλλα τρία ακόμα χρώματα (Podium Blue, Racing White και Record Gray),

Στο εσωτερικό τα νέα σπορ καθίσματα Abarth “Scorpioflage” έχουν επένδυση από μαύρο δέρμα και ειδική επεξεργασία ώστε να συγκρατούν καλύτερα το σώμα του οδηγού κατά τη γρήγορη οδήγηση. Το ιδιαίτερο στιλ συνοδεύεται και από εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων 7" HD UconnectTM με συμβατότητα Apple CarPlay και Google Android AutoTM*, αλλά και ηχοσύστημα BeatsAudio™ ισχύος 480 W.

Κίνηση στη νέα ειδική έκδοση δίνουν 165 ίπποι που προσφέρουν αναλογία κιλών ανά ίππο της τάξης του 6,5 κιλά/ίππο και επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,3΄΄. Ο turbo κινητήρας 1.4 T-Jet είναι προδιαγραφών Euro6D και συνεργάζεται είτε με μηχανικό, είτε αυτόματο κιβώτιο με shift paddles.

595 Monster Energy Yamaha: Ένεση αδρεναλίνης

Το Abarth 595 Monster Energy Yamaha, εκφραζει τις αξιες της Abarth και της Yamaha.

Η αισθητική του είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της Yamaha Energy Monster YZR-M1 MotoGP 2020. Το αμάξωμα είναι διαθέσιμο στη διχρωμία μπλε-μαύρο, είτε εξολοκλήρου μαύρο. Στο εσωτερικό νέα είναι τα σπορ καθίσματα σε μπλε απόχρωση.

Εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.4 T-jet απόδοσης 165 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο με paddles για τις αλλαγές. Το κουμπί “Sport” στο ταμπλό διαφοροποιεί την απόδοση και την απόκριση του κινητήρα, τη ρύθμιση του τιμονιού και τη λειτουργία της ενεργής βαλβίδας της εξάτμισης Record Monza. Το σύστημα πέδησης που σχεδιάστηκε ειδικά για την συλλεκτική έκδοση αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς διαμέτρου 284χλστ. (εμπρός) και 240χλστ. (πίσω).

Οι τιμές των συλλεκτικών Abarth ξεκινούν από τις 23.000 ευρώ (595 Monster Energy Yamaha ) και 23.700 ευρώ (595 Scorpioneoro).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v