Με μια δοκιμή κερδίζεις 955 ευρώ

Η Ford καλεί τους υποψήφιους αγοραστές να οδηγήσουν τo νέο Kuga και να το αποκτήσουν πιο εύκολα με όφελος έως 955 ευρώ.
Με μια δοκιμή κερδίζεις 955 ευρώ

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα αυτοκίνητα συνεχώς βελτιώνονται και αναβαθμίζονται σε όλους του τομείς για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πασχίζουν για να δημιουργήσουν τα νέα μοντέλα τα οποία θα αποτελέσουν τον καλύτερο σύντροφο μας στη διαδικασία της κίνησης.

«Mιλάνε στη καρδιά»

Μερικά όμως μοντέλα όσο και είναι όμορφα, με μοντέρνα σχεδίαση και πολλά καλούδια έχουν και το χάρισμα της οδηγοκεντρικής προσέγγισης. Δηλαδή, ΄΄μιλάνε στη καρδιά΄΄ του οδηγού και του προσφέρουν απλόχερα την αίσθηση της στιβαρότητας, της ασφάλειας και της επαφής με τον δρόμο.

Η Ford, είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της οδηγοκεντρικής προσέγγισης αξιοποιώντας την εμπειρία της από τους αγώνες και το πάθος των μηχανικών της για το πως συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα της μάρκας ακόμη και στη πιο δύσκολη στροφή.



Oδική συμπεριφορά

Η Ford, έχει κάνει επιστήμη την δοκιμή των αυτοκινήτων της γιατί γνωρίζει ότι πλεονεκτούν στη πιο δύσκολη δοκιμασία, στην οδική συμπεριφορά.

Με διάφορες ενέργειες παροτρύνει τους υποψήφιους αγοραστές να οδηγήσουν τα μοντέλα τους και να τα συγκρίνουν με τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Ειδικευμένοι πωλητές στο επίσημο δίκτυο της, ενημερώνουν τους πελάτες και αναλύουν κάθε τμήμα του αυτοκινήτου.

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για περισσότερες δοκιμές σε όλο το επίσημο δίκτυο καθώς έχουμε γυρίσει από τις διακοπές, πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο και στις άλλες δραστηριότητες τους και σκεφτόμαστε πως θα αποφύγουμε τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική την δοκιμή στο επίσημο δίκτυο της χωρίς καμία υποχρέωση από τον υποψήφιο πελάτη, λανσάρει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της.



Όφελος έως 955 ευρώ

Καλεί τους υποψήφιους αγοραστές, να οδηγήσουν τo νέο Ford Kuga και να το αποκτήσουν πιο εύκολα με όφελος έως 955 ευρώ, ευέλικτη χρηματοδότηση με επιτόκιο 1%, και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

Το νέο Ford Kuga, το SUV με τις κορυφαίες τεχνολογίες και τις μοναδικές του δυνατότητες, ήρθε να ανατρέψει ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας και σας προσκαλεί να το οδηγήσετε για να επωφεληθείτε τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει.

Συνεχίζοντας να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο που συνοδεύει την αγορά κάθε Kuga, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect έρχεται να αποδείξει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία του νέου SUV της Ford και συγχρόνως την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο νέο της μοντέλο, προσδίδοντας έτσι ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν χωρίς έννοιες και για πολλά χρόνια ένα απόλυτα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο.

Το προνόμια δεν σταματούν εδώ, καθώς τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance έρχονται να διασφαλίσουν την αγορά του νέου Kuga με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, όπως το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1%, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Παράδειγμα Χρηματοδότησης                                                     

Μοντέλο: Kuga Trend 1.5 150PS M6

Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: 25.387 ευρώ.

Προκαταβολή 40%: 10.200 ευρώ.

Ποσό χρηματοδότησης: 15.187 ευρώ.

Αριθμός δόσεων: 60

Επιτόκιο 1% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)

Έξοδα: 280 ευρώ.

ΣΕΠΠΕ: 2,4%

Μηνιαία δόση: 263,54 ευρώ.

Διαμορφώστε το δικό σας Kuga και κλείστε εύκολα ένα Test Drive

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ford Motor Ελλάς σας προσφέρει τη δυνατότητα εικονικής διαμόρφωσης (configurator), μέσα από την οποία μπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε τον εξοπλισμό και τα ακριβή χαρακτηριστικά του νέου Ford Kuga και στη συνέχεια να κλείσετε ένα Test Drive στον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο Ford:

Διαμορφώστε το δικό σας Kuga εδώ

Οδηγείστε το νέο Ford Kuga εδώ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v