500.000 και συνεχίζει…

Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf έφτασε τις 500.000 πωλήσεις και συνεχίζει ακάθεκτο.
500.000 και συνεχίζει…

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Nissan Leaf, κατέκτησε ένα ακόμη υψηλό στόχο. Το αυτοκίνητο που ανέβασε τον αριθμό των πληγέντων μονάδων στις 500.000, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη στη Νορβηγία.

H φετινή Παγκόσμια Ημέρα EV, που γιορτάστηκε χθες είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για την ιαπωνική αρτοβιομηχανία, καθώς σηματοδότησε την παραγωγή του 500.000ού Leaf, του πρώτου παγκοσμίως αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μαζικής παραγωγής. Με μισό εκατομμύριο Leaf να έχουν ήδη πωληθεί σε όλη την Υφήλιο, ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα αυτού του πρωτοποριακού οχήματος μηδενικών εκπομπών.



Το ορόσημο επιτεύχθηκε στο εργοστάσιο της Nissan, στο Sunderland  της Αγγλίας, σχεδόν μια δεκαετία μετά την πρώτη πώληση του μοντέλου. Από τότε, το εργοστάσιο έχει κατασκευάσει περισσότερα από 175.000 Leaf .

Στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan στο Sunderland, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο εξακολουθεί να κατασκευάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα.

Το Nissan Leaf έχει κερδίσει βραβεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς του 2011, το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς του 2011 και το Αυτοκίνητο της Χρονιάς της Ιαπωνίας  το 2011 και το 2012. Το πιο σημαντικό, το αυτοκίνητο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v