Φθηνότερη η νέα Skoda Octavia

Το νέο μοντέλο πωλείται με τιμή εκκίνησης τα 19.500 στην ελληνική αγορά.
Φθηνότερη η νέα Skoda Octavia

H νέα Skoda Octavia, είναι πλέον πιο προσιτή, λόγω της μείωσης στο ειδικό τέλος ταξινόμησης, που επέφερε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Η τιμή εκκίνησης καθορίστηκε στα 19.500 ευρώ για τη Grand Coupe και στα 20.500 ευρώ για τη Sportswagon και στις δύο περιπτώσεις με επίπεδο εξοπλισμού  Ambition και τον κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI 110 ίππων.

Η 4η γενιά, διακρίνεται για την ποιότητα, τις προηγμένες τεχνολογίες, τους χώρους, την άνεση, την ασφάλεια και το μοντέρνο, δυναμικό design.

Τα βασικά της χαρακτηριστικά: Βασισμένη στην πλατφόρμα MQB Evo του Volkswagen Group. Εκπληκτική αεροδυναμική απόδοση με συντελεστή οπισθέλκουσας Cd 0,24. Για πρώτη φορά head-up display, τεχνολογία αλλαγής ταχυτήτων shift-by-wire και εργονομικά καθίσματα «Ergo». Πληρέστατη γκάμα κινητήρων με τεχνολογία αιχμής: plug-in υβριδικοί, ήπια υβριδικοί (mild hybrid) και προηγμένοι κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου. State-of-the-art συστήματα υποβοήθησης οδηγού για κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Η νέα Skoda Octavia, το πρώτο διάστημα κυκλοφορίας της στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Active, Ambition, Style) και τρεις εκδόσεις κινητήρων (1.0 TSI, 1.5 TSI, 2.0 TDI).

Διαθέσιμη και για online αγορά, στο mycarnow.kosmocar.gr/skoda

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v