Μην παίζετε με τον πόνο μας

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι σκέτο όνειρο θερινής νυκτός.
Μην παίζετε με τον πόνο μας

Εντάξει, δεν μπορούμε να αγοράσουμε την εντυπωσιακή αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, και έτσι μόνο ονειρευόμαστε την δύναμη που θα ασκείται πάνω στο σώμα μας μόλις πατήσουμε βαθιά το γκάζι. Όμως, μην παίζετε με τον πόνο μας, λανσάροντας και το πιο εξελιγμένο σύστημα στο αυτοκίνητο που ενισχύει τον θρύλο Mustang!

H νέα γενιά του συστήματος SYNC, θέλει να γίνει ο καλύτερός  φίλος μας, μαθαίνει τι ακριβώς μας αρέσει και μας προτρέπει τι να κάνουμε.

Διασφαλίζει στον οδηγό άριστο έλεγχο με τη βοήθεια μεγάλων οθονών αφής, διαθέτοντας διαισθητικό σχεδιασμό και αναγνώριση φωνής σε απλή καθομιλουμένη γλώσσα. Χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να προσφέρει νέα επίπεδα εξατομίκευσης, ενώ μαθαίνει από τον οδηγό συμπεριφορές και πραγματοποιεί έξυπνες υποδείξεις.



Η νέα λειτουργία Remote Vehicle Setup επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να διαμορφώνουν νέες ρυθμίσεις στο όχημά τους πριν καν το παραλάβουν. Επιτρέπει την εξατομίκευση 80 και πλέον ρυθμίσεων (από τη θερμοκρασία της καμπίνας και τη θέση των καθισμάτων μέχρι τον φωτισμό του εσωτερικού), προσφέροντας έτσι μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη in-car εμπειρία.

Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει ακόμα και τον κάθε οδηγό ξεχωριστά από το smartphone ή το μπρελόκ του και να ενεργοποιεί τις ρυθμίσεις του καθώς πλησιάζει στο αυτοκίνητο και πριν καν εισέλθει σε αυτό, ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να μπορεί άμεσα να βιώνει τη δική του προσωποποιημένη εμπειρία οδήγησης, με επιλογές και ρυθμίσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του.

Εφαρμόζει έναν αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης για να κατανοεί καλύτερα τις συνήθειες του οδηγού με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, πηγαίνετε στο γυμναστήριο κάθε Παρασκευή; Τηλεφωνείτε στο σπίτι επιστρέφοντας από τη δουλειά; Η επόμενη γενιά του συστήματος SYNC θα μαθαίνει τις συνήθειες κάθε ιδιοκτήτη για να προβαίνει στις κατάλληλες υποδείξεις πλοήγησης και επικοινωνίας την κατάλληλη στιγμή, ώστε οι οδηγοί να είναι συγκεντρωμένοι στο δρόμο.



Στο εσωτερικό της Mustang Mach-E, η επόμενη γενιά του συστήματος SYNC διαθέτει μία full HD οθόνη αφής με διαγώνιο 15,5 ιντσών. Η μεγάλη, φιλική προς το χρήστη οθόνη είναι ευανάγνωστη, ενώ η διεπαφή της έχει αναθεωρηθεί για να προσφέρει πληροφορίες με οργανωμένο, εύπεπτο τρόπο. Το «παρών» δίνουν οι γνωστές χειρονομίες αφής (pinch, ζουμάρισμα, περιστροφή), ενώ το μπουτόν αφής στο κάτω μέρος της οθόνης προορίζεται για γρήγορη ρύθμιση της έντασης του ήχου για να ακούει κανείς μουσική ή να συμμετέχει σε τηλεδιασκέψεις.

Η πλοήγηση στη διεπαφή του συστήματος SYNC έχει αναθεωρηθεί ώστε οι οδηγοί να μπορούν με μία ή δύο χειρονομίες να ενεργοποιούν μια λειτουργία, να λαμβάνουν μία πληροφορία ή να ελέγχουν το σύστημα που επιθυμούν. Η μεγάλη οθόνη και η διάταξη της κάρτας επιτρέπουν την ταυτόχρονη προβολή πολλαπλών εφαρμογών, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να λαμβάνει μία κλήση και η πλοήγηση να συνεχίζεται κανονικά, χωρίς να εξαφανίζονται οι οδηγίες από την οθόνη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v