Superyacht με hypercar!

Το Xenos συνδυάζει την πολυτέλεια στη θάλασσα με… ενσωματωμένη μια Bugatti Chiron στο εσωτερικό του.
Superyacht με hypercar!

Ο καλύτερος συνδυασμός για απόλαυση στη θάλασσα και στην ξηρά προσφέρεται από μια εταιρεία κατασκευής πολυτελών σκαφών.

Η ιδέα των σχεδιαστών είναι αξιοθαύμαστη. Το πρωτότυπο σκάφος αξίας 58.285.000.000 ευρώ, διαθέτει «δωρεάν» και μια Bugatti Chiron 4 εκατομμυρίων για να προσφέρει συγκινήσεις υψηλής ταχύτητας στη θάλασσα και στην ξηρά.

Ένα σούπερ γιοτ κατάλληλο για έναν κακοποιό σε ταινία του James Bond στοχεύει να προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια.

Το Xenos έχει σχεδιαστεί από το Lazzarini Design Studio που ελπίζει να συμπεριλάβει ένα supercar μαζί του. Εάν κατασκευαστεί το σκάφος 130 ποδιών (39,6 μ.) θα μπορούσε να κατευθυνθεί σε λαμπερά θέρετρα όπως το St Tropez και το Μονακό.



Αν και εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχέδια των μελλοντικών σκαφών, το γιοτ θυμίζει το πλοίο που χρησιμοποίησε ο κακοποιός Bond και ο Specter Emilio Largo στο Thunderball του 1965.

Έχει προγραμματιστεί να στεγάσει το Bugatti σε ένα γκαράζ στο κατάστρωμα, ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν απλά να οδηγήσουν στο λιμάνι

Το Lazzarini Design Studio είναι η ομάδα πίσω από το εντυπωσιακό σκάφος που ισχυρίζονται ότι θα έχει τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 100 μίλια/ώρα(210 χλμ./ώρα), χάρη στον κινητήρα των 15.000 ίππων.

Έχει προγραμματιστεί να κατασκευαστεί το σκάφος 130 ποδιών από αλουμίνιο και άνθρακα για να προσθέσει στην κομψότητα και την ελαφρότητα του σκάφους.

Σύμφωνα με την ομάδα της Lazzarini, έχει σχεδιαστεί για άνετες κρουαζιέρες υψηλής ταχύτητας.

Το κομψό μαύρο με τμήματα χρωμίου σκάφος έχει παράθυρα αυτόματου χρωματισμού, ηλιακά πάνελ οροφής και διατίθεται επίσης ως ηλεκτρικό μοντέλο.



Τα τζετ σκι περιλαμβάνονται επίσης στο πολυτελές σκάφος που σίγουρα θα προσελκύσει τους πλούσιους mega

Και με τους σχεδιαστές που ισχυρίζονται ότι το Xenos, που σημαίνει διαφορετικό στα Αρχαία Ελληνικά, θα είναι το ταχύτερο γιοτ μήκους 130 ποδιών στον κόσμο.

Η Lazzarini σχεδιάζει επίσης να προσθέσει ένα δωρεάν Bugatti Chiron στο πακέτο. Με μόνο 500 Bugatti Chirons στον κόσμο, το δέλεαρ θα είναι που μεγάλο.

Το αυτοκίνητο θα αποθηκευτεί σε ένα γκαράζ στο κατάστρωμα με αναδιπλούμενη ράμπα για να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να οδηγούν κατευθείαν από το σκάφος στο λιμάνι.

Το Bugatti Chiron πέρυσι έγινε το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που ξεπέρασε τα 300 μίλια/ώρα(483 χλμ./ώρα).

Πέρσι, ο δοκιμαστικός οδηγός της Bugatti Andy Wallace έφτασε με ταχύτητα 490,48 χλμ./ωρα (304,77mph) στη πίστα δοκιμών της Volkswagen στο Ehra-Lessien της Γερμανίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v