Volvo Car Hellas: Δυνατή, με σουηδική ευαισθησία

Η εταιρεία ενισχύει την δυναμική της πορεία ισχυροποιώντας τη σχέση της με τους πελάτες.
Volvo Car Hellas: Δυνατή, με σουηδική ευαισθησία

Στο club των premium μάρκων αυτοκινήτων υπάρχει μια αυτοκινητοβιομηχανία που δεν έχει ταίρι. Μην πάει το μυαλό σας, σε εξωπραγματικές καταστάσεις. Εκεί στη Volvo, όλα κινούνται γύρω από τον άνθρωπο και την κουλτούρα που έχουν διαμορφώσει οι Σουηδοί. Γιατί εδώ που τα λέμε, τι να τα κάνεις τα κουμπάκια και τα μπιχλιμπίδια όταν ο άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος και ασφαλής;

Η Volvo Car Hellas, θυγατρική της μητρικής εταιρείας, που διοικείται από επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων στελεχών υψηλών προδιαγραφών, με αποφασιστικές κινήσεις ενισχύει την δυναμική της πορεία ισχυροποιώντας τη σχέση της με τους πελάτες. Βάζει πάνω από όλα την σχέση που έχει με τον οδηγό και τον μελλοντικό κάτοχο ενός πολυτελούς Volvo. Δεν ψάχνει τις καλύτερες επιλογές μόνο για το design, έχει εμμονή με την ασφάλεια και κατέχει την πρώτη θέση στις προσπάθειες για λιγότερα ατυχήματα και μειωμένους τραυματισμούς.

Βάζει γκολ στο γήπεδο των Γερμανών, τους κοιτάζει στα μάτια, τους παίρνει μερίδιο προβάλλοντας τα υψηλά χαρακτηριστικά και την σκανδιναβική φιλοσοφία στο μεγαλοπρεπές Volvo XC90, το δυναμικό Volvo XC60 και το ευέλικτο Volvo XC40.

Μοναδική

Η μοναδική σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία - η αχάριστη General Motors κατέστρεψε την αγέρωχη Saab, ακόμη κυκλοφορούν αψογά συντηρημένα μοντέλα της Saab στην Ελλάδα- πρωταγωνιστεί και στην ηλεκτροκίνηση. Έθεσε υψηλούς στόχους και η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων της παρουσιάζει μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και στην ελληνική αγορά, μετά τη νέα φορολογία για τα τέλη ταξινόμησης.

Το σουηδικό αυτοκίνητο που σε πάει ατσαλάκωτο στη Θεσσαλονίκη, με οικολογικό προφίλ και απερίγραπτη αριστοκρατική αίσθηση, «γραφεί» στο μυαλό του οδηγού.



Γενναιόδωρη παροχή 5ετούς εγγύησης

H πρόσφατη γενναιόδωρη παροχή 5ετούς εγγύησης για όλα τα μοντέλα Volvo, που εξασφάλισε η Volvo Car Hellas συμπληρώνει τον πρώτο κύκλο ενεργειών που υλοποιήθηκαν με βάση το στρατηγικό της πλάνο, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα της εταιρείας για τη μετάβαση στη νέα εποχή της αυτοκίνησης στην Ελλάδα και παραμένοντας πιστή στη πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Δεν είναι τυχαία αυτή την περίοδο η τοποθέτηση και ο σχολιασμός του Frank Versaevel, Vice President International – EMEA της Volvo Car Corporation, για τις δράσεις και τα αποτελέσματα της Volvo Car Hellas.

«Οι επιδόσεις της θυγατρικής μας εταιρείας στην Ελλάδα μάς κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον. Η Volvo Car Hellas, εκπληρώνει στο ακέραιο την αποστολή της, όπως αποτυπώνουν τα αποτελέσματά της, αλλά και οι ενέργειές της για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τη διοίκηση και τα στελέχη της Volvo Car Hellas για την μέχρι τώρα πορεία, όπως και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στα τοπικά χαρακτηριστικά της».

Η 5ετής εγγύηση που προσφέρεται πλέον σε κάθε μοντέλο Volvo αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής πορείας, η οποία επιτρέπει στη Volvo Car Hellas να αναλάβει επιπλέον δεσμεύσεις, ισχυροποιώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που τη συνδέει με τους πελάτες της. Στο ίδιο πλαίσιο ενεργειών εντάσσεται και το λανσάρισμα της Εγγύησης Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής.



Δυνατά και το 2020

Έχοντας κλείσει το 2019 με εξαιρετικά αποτελέσματα, η Volvo Car Hellas ξεκίνησε με τον ίδιο δυναμισμό το 2020, προσάρμοσε ταχύτατα και αποτελεσματικά τη λειτουργία της στο αναπάντεχο ξέσπασμα της πανδημίας και συνέχισε να εξελίσσεται παρά τις αντιξοότητες που προκλήθηκαν.

Σημαντικό μερίδιο στην ταχεία ανάκαμψη έχει η πρωτοποριακή υπηρεσία Volvo Online Ordering και τα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα που λανσαρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απαντούν εξειδικευμένα στις ανάγκες του πελάτη, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός Volvo.

Όπως είναι σαφές, από τα κορυφαία μερίδια αγοράς των τελευταίων χρόνων, τις υψηλές επιδόσεις στους δείκτες εξυπηρέτησης πελατών, τη σύγχρονη γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της και τη σταθερή της υπεροχή στους τομείς της ασφάλειας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας, η Volvo βρίσκεται στην πιο ανθηρή φάση της ιστορίας της.

Οι αξίες της μάρκας

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, κ. Νίκος Γιαννουσάς δήλωσε: «Η Volvo Car Hellas και το Επίσημο Δίκτυο Volvo εκφράζουν ξεκάθαρα τις αξίες της μάρκας στο επίπεδο της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παροχές προς το κοινό, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο νέο τοπίο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα».

Βλέποντας το επόμενο μοντέλο της Volvo στο δρόμο, αναζητήστε την σουηδική κουλτούρα ακόμη και στη πιο μικρή λεπτομέρεια. Υποκλινόμαστε στη γερμανική κουλτούρα και τεχνολογία αλλά οι Σουηδοί είναι πιο κοντά στο μεσογειακό μας ταπεραμέντο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v