Νέα Toyota Corolla Cross: Υπερβαίνει τις προσδοκίες

Το νέο μοντέλο προσφέρει απόδοση υψηλής ποιότητας, άνετη οδήγηση και εξαιρετική ησυχία.
Νέα Toyota Corolla Cross: Υπερβαίνει τις προσδοκίες

Η Toyota, πρόσθεσε το νέο συμπαγές SUV Corolla Cross στη σειρά Corolla. Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη, όπου οι πωλήσεις έχουν πλέον ξεκινήσει. Το Toyota Corolla Cross θα κυκλοφορήσει σε έναν αυξανόμενο αριθμό άλλων αγορών, στο μέλλον.

Από την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία το 1966, η σειρά Corolla πούλησε συνολικά 48 εκατομμύρια μονάδες σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Είναι το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Toyota. Το Corolla συνέχισε να εξελίσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες των καιρών και των περιοχών όπου πωλείται. Προσθέτοντας ένα νέο μοντέλο στη σειρά Corolla για να ταιριάζει στην αυξανόμενη ζήτηση SUV, η βελτιωμένη σειρά Corolla επιτρέπει στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στους διαφορετικούς τρόπους ζωής και στα στάδια ζωής τους.



Με το "Corolla Meets SUV" να αποτελεί τη βασική φράση για την ανάπτυξη του Toyota Corolla Cross, το μοντέλο σχεδιάστηκε ως ένας νέος τύπος SUV που συνδυάζει στιβαρότητα στο εξωτερικό και χρησιμότητα, με τρόπο που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών.

Η πλατφόρμα TNGA (GA-C) επέτρεψε στο Corolla Cross να επιτύχει απόδοση υψηλής ποιότητας, άνετη οδήγηση και εξαιρετική ησυχία. Εκτός από την εξαιρετική άνεση του, το Corolla Cross παρέχει μια ευρύχωρη καμπίνα, εύκολη είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο, κορυφαίο χώρο αποσκευών κατάλληλο για όλα τα σενάρια και εξοπλισμό ασφαλείας που κληρονομήθηκε από τη σειρά Corolla. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο μοντέλο πραγματοποιεί άνεση, χρησιμότητα και ηρεμία για τους πελάτες.

Ο Daizo Kameyama, Chief Engineer υπεύθυνος για την ανάπτυξη, σχολίασε την αποκάλυψη του νέου μοντέλου: "Τώρα που το Corolla Cross εντάχθηκε στην οικογένεια Corolla, ελπίζουμε ειλικρινά ότι οι πελάτες μας θα καλωσορίσουν θερμά το όχημα για να γίνουν μέρος των οικογενειών τους: όπως και οι συνεργάτες τους, τα αδέλφια τους ή ακόμα και οι φίλοι τους. Ευχόμαστε το Corolla Cross να βοηθήσει τους πελάτες στη δημιουργία μιας νέας ιστορίας φορτώνοντας στο όχημά τους τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για αυτούς, τις αποσκευές και τα όνειρά τους για το μέλλον. "

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v