Με νέες τεχνολογίες Skyactiv το ανανεωμένο Mazda 2

Η αναβαθμισμένη πρόταση του δημοφιλούς hatchback διαθέτει, μεταξύ άλλων, νέες τεχνολογίες Skyactiv και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Με νέες τεχνολογίες Skyactiv το ανανεωμένο Mazda 2

Η ιαπωνική μάρκα Mazda, λανσάρει νέες τεχνολογίες και αναβαθμίζει όλους τους καίριους τομείς των μοντέλων της.

Το πιο μικρό μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της είναι η ανανεωμένη Σειρά 2.

Η αναβαθμισμένη πρόταση του δημοφιλούς hatchback της μάρκας στο segment B, διαθέτει νέο και πιο σοφιστικέ design, νέες τεχνολογίες Skyactiv και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας i-Activsense. Εισάγει νέα απαράμιλλα στάνταρ ποιότητας, εκλεπτυσμένου σχεδιασμού και οδηγικής απόλαυσης στην αγορά των μικρομεσαίων μοντέλων.

Σοφιστικέ και πολυτελές σαλόνι

Με μια ματιά είναι εμφανής η εξέλιξη της μάρκας στον εσωτερικό χώρο.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας KODO χαρίζει στο νέο Mazda 2 ακόμα πιο εντυπωσιακό στυλ μέσω της καθαρότητας των γραμμών του και του δυναμισμού της μινιμαλιστικής αισθητικής του.

Λεπτές, σμιλευμένες επιφάνειες που δίνουν την εντύπωση του πλάτους, της σταθερότητας και της κομψότητας και χαρίζουν στο αυτοκίνητο μια πολυτελή, υψηλής ποιότητας εμφάνιση.

Νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με γυαλιστερή επίστρωση που αναδίδουν την αίσθηση της ποιότητας.

Νέο ασημί χρώμα για τις ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών για εντονότερο αισθητικό αποτέλεσμα.



Ποιότητα, άνεση, τεχνολογία

Υλικά και χρωματικοί συνδυασμοί προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να δημιουργούν την εικόνα της ποιότητας και της αρμονίας στο εσωτερικό περιβάλλον.

Νέο επίπεδο ηχομόνωσης χάρη στις έρευνες της Mazda στον τομέα του NVH (Θόρυβος, Κραδασμοί, Τραχύτητα), με αποτέλεσμα μία νέα προσέγγιση στον τομέα του ελέγχου των θορύβων που περνούν στην καμπίνα ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερη ποιότητα ησυχίας για όλους τους επιβάτες.

Νέας σχεδίασης εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενη στεφάνη τιμονιού και κεντρικός καθρέφτης με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία.

Το σύστημα Mazda Connect υποστηρίζει πλέον λογισμικό Apple CarPlay και Android Auto.

Εμπειρία οδήγησης

Υιοθετήθηκαν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις της σχεδιαστικής αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle της Mazda ώστε να εξασφαλιστεί η βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης με την ονομασία Jinba-Ittai.

Αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης που επιτυγχάνει απαλότητα στις κινήσεις του αμαξώματος και προσφέρει άνεση στην οδήγηση.

Νέας σχεδίασης εμπρός καθίσματα που προσφέρουν ιδανική στήριξη του σώματος περιορίζοντας τις κινήσεις του κεφαλιού και ελαχιστοποιούν το φαινόμενο της κόπωσης, καθιστώντας ευκολότερη την οδήγηση.

Μεγαλύτερος βαθμός ακρίβειας στον έλεγχο του αυτοκινήτου, που εξασφαλίζει περισσότερη αμεσότητα και απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Σύστημα G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) για ακόμα πιο σταθερή συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατά την κίνηση με ταχύτητα.



Κινητήρες χαμηλών ρύπων

Κινητήρας βενζίνης Skyactiv-G 1.5, 90 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, κίνηση στους εμπρός τροχούς. Έκδοση MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) με σύστημα κίνησης Mazda M Hybrid, το οποίο συνδυάζει την υποβοήθηση από ηλεκτροκινητήρα με σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα, ώστε να επιτυγχάνεται οικονομία στην κατανάλωση και πιο ήρεμη οδηγική εμπειρία. Μειωμένες τιμές εκπομπών του CO2 μόλις 94 γραμ./χλμ. και κατανάλωση σε συνδυασμένο κύκλο 4,1 λίτρα/100χλμ.  

Τιμές: Mazda 2 mHybrid CHALLENGE 90 1.5 6 MT 14.509 ευρώ, Mazda2 mHybrid TAKUMI  90 1.5 6 MT 16.235 ευρώ, Mazda 2 mHybrid TAKUMI PLUS 90 1.5 6 MT 16.997 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v