Ευκολότερη η απόκτηση του VW

Η Kosmocar-Volkswagen λανσάρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να αποκτήσουμε ευκολότερα και οικονομικότερα τα μοντέλα της.
Ευκολότερη η απόκτηση του VW
Η Kosmocar-Volkswagen παρουσιάζει το «Volkswagen MORE for you». Πρόκειται για ένα νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου Volkswagen, πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ. Δίνει λύσεις σε κάθε τομέα που απασχολεί τον υποψήφιο αγοραστή και είναι πολύ ευέλικτο και παραμετροποιήσιμο, έτσι ώστε να ικανοποιεί κάθε επιθυμία και ανάγκη.

Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε αυτόν που έχει ως προτεραιότητα το οικονομικό όφελος μιας ειδικής προσφοράς ή το bonus από online κράτηση όσο και σε εκείνον που θέλει το αυτοκίνητό του σήμερα, αλλά τον ενδιαφέρει είτε η καθυστέρηση έναρξης της αποπληρωμής του είτε ένα προνομιακό επιτόκιο σε πακέτο ευέλικτης χρηματοδότησης.

Το Volkswagen MORE for you προσφέρει ένα πλήθος προνομίων, που κάποιος μπορεί να λάβει είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα, ανάλογα με το πώς επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά:

- προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000 €

- Online Bonus με Online κράτηση αυτοκινήτου

- 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

- 4 χρόνια δωρεάν service

- εξάμηνη δωρεάν ασφάλιση

- προνομιακό επιτόκιο 3,5%

- μηδενική προκαταβολή

- πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες (ισχύει για παραγγελίες/αγορές μέχρι τις 30/6, κατόπιν το διάστημα αυτό ορίζεται στους 4 μήνες)

Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο με χρηματοδότηση της αγοράς του, το Volkswagen MORE for you προσφέρει και εδώ την πιο ευέλικτη λύση. Το πρόγραμμα, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services, προσφέρει τις επιλογές Classic Credit και Auto Credit, που δίνουν προτεραιότητα είτε σε μηδενική προκαταβολή και επιθυμητό χρόνο αποπληρωμής, είτε σε χαμηλότερο επιτόκιο, αντίστοιχα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v