Οκτώ χρόνια εγγύηση Ford!

Το πρόγραμμα Ford Protect παρέχει επέκταση της εγγύησης για νέα οχήματα, με διάρκεια έως 8 χρόνια.
Οκτώ χρόνια εγγύηση Ford!

Η εγγύηση στο αυτοκίνητο είναι μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους που εξετάζει ο υποψήφιος αγοραστής. Ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου ανάλογα με τις προδιαγραφές των μοντέλων του, τις συνθήκες κυκλοφορίας της κάθε χώρας και του ανταγωνισμού, καθορίζει την εγγύηση των προϊόντων του.

Το πρόγραμμα Ford Protect, παρέχει επέκταση της εγγύησης για νέα οχήματα, με διάρκεια έως 8 χρόνια.

Επεκτείνει τη βασική εγγύηση για όλα τα καινούργια αυτοκίνητα με πρόσθετες καλύψεις και τα εξής πλεονεκτήματα:

Προστασία για τα βασικά μέρη του αυτοκινήτου έως και για 6 επιπλέον χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα – ό,τι συμπληρωθεί πρώτο.

Δυνατότητα μετακίνησης σε περίπτωση βλάβης, σε 32 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Δυνατότητα μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας σε υψηλότερη τιμή, με πλήρες ιστορικό σέρβις από την ίδια τη Ford.

Δυνατότητα μεταβίβασης της πρόσθετης εγγύησης στον νέο ιδιοκτήτη χωρίς έξοδα: ένα πραγματικά ισχυρό πλεονέκτημα μεταπώλησης.

Προσφέρει δωρεάν επέκταση της βασικής εργοστασιακής εγγύησης σε επιπλέον 6 χρόνια, φτάνοντας συνολικά τα 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Η εγγύηση αυτή ισχύει για 100.000 χλμ και παράλληλα η μάρκα είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τον πελάτη που θα χρειαστεί κάλυψη για επιπλέον χιλιόμετρα, αφού υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με επιπλέον κόστος έως και 160.000 χλμ. ή 200.000 χλμ. στα οκτώ αυτά έτη.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί, ότι η εγγύηση που προσφέρει η μάρκα είναι εργοστασιακή, παρέχεται δηλαδή από το ίδιο το εργοστάσιο και δεν είναι ασφαλιστικό συμβόλαιο τρίτου.

Παράλληλα, η εγγύηση αυτή ακολουθεί το αυτοκίνητο και όχι τον ιδιοκτήτη πράγμα που σημαίνει, πως ισχύει ακόμα και σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτήτη.



Η εγγύηση χρώματος ισχύει για τα δυο πρώτα έτη (χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων) και η εγγύηση προστασίας κατά της διάτρησης για δώδεκα έτη (χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων)

Η εγγύηση παύει να ισχύει για τα συστήματα ή εξαρτήματα τα οποία τυχόν έχουν υποστεί οποιαδήποτε μετατροπή καθώς και για συστήματα ή εξαρτήματα τα οποία δεν έχουν συντηρηθεί βάσει οδηγιών κατασκευαστή και με τα κατάλληλα ανταλλακτικά και υγρά. Η μεταβίβαση του οχήματος σε καινούργιο ιδιοκτήτη δεν επηρεάζει την ισχύ της εγγύησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις κάλυψης του Ford Protect δείτε εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v