Η Tesla μείωσε τις τιμές των μοντέλων της

Σε μειώσεις τιμών στα μοντέλα της προχώρησε η Tesla, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την πτώση των πωλήσεών της.
Η Tesla μείωσε τις τιμές των μοντέλων της
Η Tesla μείωσε τις τιμές των ηλεκτρικών της οχημάτων κατά 6% στη Βόρεια Αμερική, για να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή πτώση των πωλήσεων της, λόγω της πανδημίας.

Η Tesla ανακοίνωσε επίσης ότι η υπηρεσία γρήγορης φόρτισης δεν θα είναι πλέον δωρεάν για νέους πελάτες των μοντέλων sedan Model S και Sport XV (SUV).

Οι λιανικές πωλήσεις αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά το ήμισυ τον Απρίλιο σε σχέση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με τα στοιχεία της JD Power. Ωστόσο, οι πωλήσεις τον Μάιο είναι πιθανό να βελτιωθούν λόγω της αυξημένης ζήτησης και των κινήτρων που προσφέρουν οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των General Motors, Ford Motor και Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρουν χρηματοδότησης με προκαταβολή και επιτόκιο 0% και ειδικές προσφορές πληρωμής για νέες αγορές.

Τα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να ανοίγουν ξανά νωρίτερα αυτό το μήνα, με τους προμηθευτές να προετοιμάζουν την αυτοκινητοβιομηχανία που απασχολεί σχεδόν 1 εκατομμύριο άτομα.

Το SUV του Model X διατίθεται τώρα στα 79.990 δολάρια, από 84.990 δολάρια και το sedan Model 3 με τη χαμηλότερη τιμή 2.000 δολάρια προς 37.990 δολάρια.

Η Tesla θα μειώσει επίσης τις τιμές στην Κίνα, κατά περίπου 4% για τα μοντέλα X και Model S.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v