Ετοίμασε το Land Rover, φεύγουμε για ταξίδι

Στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Jaguar Land Rover εφαρμόζονται εκτεταμένα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης. Δείτε αναλυτικά.
Ετοίμασε το Land Rover, φεύγουμε για ταξίδι

Μετά την καραντίνα, προετοιμαζόμαστε για τις εκδρομές και τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Η Ελλάδα  μας, η ομορφότερη χώρα του κόσμου, καλύπτει όλες τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις και που έχουμε για να περάσουμε όμορφα μακριά από την πόλη.

Το αυτοκίνητο μας, θα παίξει ένα ακόμη ρόλο. Εκτός από την αποστολή της ασφαλούς μεταφοράς μας, είναι η πιο καλή κάψουλα που θα προφυλάξει εμάς και την οικογένεια μας, από την τον θανατηφόρο ιό. Απολυμαίνουμε κάθε ημέρα το αυτοκίνητο μας και μειώνουμε τις πιθανότητες να νοσήσουμε.

Η Jaguar Land Rover, προσφέρει προνομιακή εξυπηρέτηση και εκπληκτικές τιμές για την συντήρηση των πολυτελών βρετανικών αυτοκινήτων έως 15/6/2020 μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Jaguar Land Rover.

Καθώς λοιπόν επανερχόμαστε σταδιακά στους καθημερινούς μας ρυθμούς, οι κάτοχοι των ξεχωριστών αυτοκινήτων θα απολαύσουν την οδήγηση με τα υπέροχα αυτοκίνητα Jaguar Land Rover χωρίς κανένα άγχος.

Στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Jaguar Land Rover, πρώτιστο μέλημά αυτήν την περίοδο της αβεβαιότητας είναι η ηρεμία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων, συνεχίζοντας παράλληλα να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για να διατηρήσουν αυτή την ισορροπία, έκαναν ορισμένες απαραίτητες προσαρμογές στις υπηρεσίες και εφαρμόζουν εκτεταμένα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης.

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση

Όταν το αυτοκίνητο χρειάζεται σέρβις, επισκευή ή απλό έλεγχο ταξιδιού, δεν χρειάζεται ο κάτοχος του αυτοκινήτου να φύγει από το σπίτι ή την εργασία του. Θα παραλάβουν το αυτοκίνητο οι υπάλληλοι του συνεργείου, θα φροντίσουν για τη συντήρηση ή την επισκευή του κι έπειτα θα το επιστρέψουν στο χώρο του κατόχου. Επικοινωνήστε σήμερα με τον οικείο επισκευαστή σας ώστε να ορίσετε ραντεβού για την υπηρεσία Pick up & Delivery.

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση οχημάτων

Κατά τη συντήρηση του οχήματος, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του τιμονιού, των καθισμάτων και του δαπέδου με προστατευτικό υλικό. Επίσης, κάθε όχημα καθαρίζεται μέσα και έξω, ενώ όλες οι εσωτερικές επιφάνειες ψεκάζονται και σκουπίζονται σχολαστικά με ειδικό αντισηπτικό υγρό, προτού επιστραφεί.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος e-VHC/e-VHC+

Με αυτήν τη δωρεάν υπηρεσία, ο Τεχνικός Σύμβουλος θα στείλει κοστολογημένη Τεχνική Αναφορά ή θα καταγράψει σε βίντεο τυχόν προβλήματα που εντοπίστηκαν κατά το συνολικό έλεγχο του οχήματός συμπεριλαμβανομένης της αναλυτικής οικονομικής προσφοράς προς αξιολόγηση και έγκριση από τον κάτοχο του αυτοκινήτου.



Προνομιακές εκπτώσεις

Οι κάτοχοι των πολυτελών βρετανικών μοντέλων με την πιο εντυπωσιακή σχεδίαση, επωφελούνται από την ειδική προσφορά προνομιακών εκπτώσεων, για όσο διαρκεί η καμπάνια. Κατά το διάστημα αυτό, μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Jaguar Land Rover, σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσετε το αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Ειδικότερα προσφέρονται:

1) Κλιμακωτή έκπτωση (ανάλογα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου) σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και accessories.

2) Κλιμακωτή έκπτωση (ανάλογα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου) στις εργασίες.

3) Πλήρη τεχνικό έλεγχο e-VHC(+) του αυτοκινήτου σας σε    όλα τα συστήματα που προτείνει ο κατασκευαστής.

4) Δωρεάν απολύμανση ANTI - CΟVID 19.

5) Δωρεάν Pick Up and Delivery Service μετά από ραντεβού.

Επικοινωνία με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Jaguar Land Rover (www.landrover.gr) για τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Εναλλακτικά online το ραντεβού πατώντας εδώ και εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v