ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ενημέρωση σε 2 λεπτά

Η Mustang Mach-E μπορεί να αναβαθμίζεται συνεχώς χάρη στις γρήγορες και εύκολες over-the-air ενημερώσεις λογισμικού.

Ενημέρωση σε 2 λεπτά

Οι Over-The-Air ενημερώσεις λογισμικού της Mustang Mach-E μπορεί να διαρκέσουν λιγότερο από 2 λεπτά αναβαθμίζοντας διαρκώς τις δυνατότητες της. Η νέα, ηλεκτρική Mustang Mach-E μπορεί να αναβαθμίζεται συνεχώς χάρη στις γρήγορες και εύκολες over-the-air ενημερώσεις λογισμικού που πραγματοποιούνται ασύρματα από οποιοδήποτε  σημείο – ακόμα και από το σπίτι.

Πολλές από τις ενημερώσεις ολοκληρώνονται σε λιγότερο από δύο λεπτά1, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους πελάτες, με τη βοήθεια μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας συνδεδεμένης σε cloud που «τρέχει» μία λειτουργία λογισμικού έως ότου κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση. Η τεχνολογία αυτή δεν διατίθεται σε μερικά δημοφιλή smartphones.Ασφαλείς ενημερώσεις λογισμικού αναβαθμίζουν όλους τους τομείς του ηλεκτρικού SUV - από το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC μέχρι βελτιώσεις ποιότητας, επιδόσεων και άνεσης

Οι κάτοχοι της νέας, πλήρως ηλεκτρικής Mustang Mach-E θα μπορούν να «παρακολουθούν» από κοντά τις εξελίξεις με ενημερώσεις over-the-air (ΟΤΑ) που αναβαθμίζουν το SUV μοντέλο της Ford σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, χωρίς καν να απομακρύνεται από το σπίτι.

Αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα τα οποία πρέπει να είναι σταθμευμένα όση ώρα πραγματοποιείται μία ενημέρωση λογισμικού, η Ford έχει αναπτύξει ένα σύστημα που επιτρέπει την ασφαλή λήψη ενημερώσεων «στο παρασκήνιο». Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις ενημερώσεων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Οι βελτιώσεις δεν περιορίζονται μόνο στις ενημερώσεις του SYNC. Σχεδόν όλα τα υπολογιστικά συστήματα της Mustang Mach-E ενημερώνονται ασύρματα, γεγονός που σημαίνει ότι η Ford μπορεί να βελτιώνει τις επιδόσεις προσφέροντας εντελώς νέα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν υπάρχουν όταν οι πελάτες παραλαμβάνουν για πρώτη φορά τα οχήματά τους.

Μερικές φορές η εγκατάσταση ορισμένων ενημερώσεων δεν θα γίνεται καν αντιληπτή στους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να επιλέγουν κάποια ώρα – π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας – για τη λήψη ενημερώσεων, ενόσω η Mach-E είναι σταθμευμένη. Πολλές ενημερώσεις θα ολοκληρώνονται σχεδόν αμέσως μόλις ο οδηγός βάζει εμπρός το όχημα, ενώ θα εκδίδονται σχετικές ειδοποιήσεις για τις βελτιώσεις που έχουν εγκατασταθεί.

Κάποιες ενημερώσεις ολοκληρώνονται σε λιγότερο από δύο λεπτά. Οι πιο περίπλοκες, οι οποίες απαιτούν το όχημα να παραμένει σταθμευμένο για μεγαλύτερο διάστημα, μπορούν να προγραμματίζονται ώστε να πραγματοποιούνται τη στιγμή που εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου.

Η Ford υπολογίζει ότι θα προσφέρει τις πρώτες ενημερώσεις μέσα σε έξι μήνες από τη στιγμή που οι πρώτες Mustang Mach-E παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι τελευταίοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού, ενώ η λήψη τους θα γίνεται μέσω Wi-Fi ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας, ανάλογα με την ενημέρωση.

Η Ford εκπληρώνει τις υποσχέσεις της στους πελάτες ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Επιθυμώντας να μην αφήσει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη στο λανσάρισμα της Mustang Mach-E, η ομάδα μηχανικών της Ford επινόησε νέους τρόπους για την ανάπτυξη και δοκιμή των over-the-air ενημερώσεων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Προηγουμένως, οι ομάδες μηχανικών έπρεπε να βρίσκονται στον ίδιο φυσικό χώρο ώστε να έχουν πρόσβαση στα διαφορετικά συστήματα του οχήματος που ήταν απαραίτητα για τη δοκιμή των εν λόγω αναβαθμίσεων – αλλά λόγω της επιβεβλημένης εργασίας από το σπίτι, οι μηχανικοί κλήθηκαν να αλλάξουν άμεσα τη διαδικασία.

Έτσι, οι ομάδες μηχανικών κινήθηκαν γρήγορα για να δημιουργήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλα τα συστήματα του οχήματος, συνδέοντάς τα ακόμα και με εργαλεία που επέτρεπαν τον άμεσο επαναπρογραμματισμό τους ακόμα και από το σπίτι. Και ενώ αρχικά για τον προγραμματισμό ενός συστήματος από απόσταση απαιτούνταν πέντε ώρες, τώρα η διαδικασία μπορεί να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 10 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ταπεινοφροσύνη δεν είναι υποκατάστατο για τον καλό χαρακτήρα."

Fran Lebowitz, Αμερικανίδα δημοσιογράφος & συγγραφέας

  • 1066 -Ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής εισβάλλει στην Αγγλία (Μάχη του Χέιστινγκς).
    1396- Ο χριστιανικός στρατός ηττάται στη Νικόπολη από τους Οθωμανούς του Βαγιαζήτ Α΄.
    1538 - Ναυμαχία της Πρέβεζας. Ήττα των Ισπανών από τον οθωμανικό στόλο υπό τον Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα.
    1867 - Οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν τον έλεγχο της ατόλλης Μίντγουαιη.
    1998 - Ιδρύεται η Google .

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2