Από 13.030 ευρώ το ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid

Το μικρό υβριδικό Ignis επιστρέφει ανανεωμένο, και ξεχωρίζει με την δυναμική του εικόνα.
Από 13.030 ευρώ το ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid

Το Suzuki Ignis Hybrid, είναι το μοναδικό υβριδικό SUV στη κατηγορία Α και η εμπορική του επιτυχία στην ελληνική αγορά έχει καταγραφεί στα επιτεύγματα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τώρα λανσάρεται το ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid, το οποίο διατηρεί την μινιμαλιστική αισθητική του αρχικού μοντέλου, ενώ συγχρόνως ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο, λόγω της ενισχυμένης δυναμικής του εικόνας.

Η νέα μπροστινή μάσκα 5 ακτίνων και οι επανασχεδιασμένοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες σε ασημένια απόχρωση, ενισχύουν περαιτέρω το SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης με ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς ασημί (silver) ή οι μπλε (dark blue) που επενδύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου στην κάτω κεντρική κονσόλα και στις λαβές των θυρών αναβαθμίζουν τις επιλογές και την αισθητική.

Ο πίνακας οργάνων, ο οποίος διαθέτει μια ανανεωμένη απεικόνιση των μετρητών, χρησιμοποιεί την κλασική αντίθεση λευκού και μαύρου χρώματος.

Επιπλέον το νέο Suzuki IGNIS Hybrid διατηρεί την πρωτιά του ως το αυτοκίνητο που διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (267 λίτρα) στην κατηγορία του.



Οικονομία καυσίμου

Ένας νέος κινητήρας K12D 1.2 DUALJET σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid και η σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας ιόντων λιθίου 10Αh, εξασφαλίζουν  βελτιωμένη απόδοση καυσίμου. Επίσης, πλέον διατίθεται και με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Χαρακτηριστικά απόδοσης 1,2 DUALJET, μέγιστη ιπποδύναμη 83 ίπποι / 6.000 σ.α.λ., μέγιστη ροπή   10,8 χλγμ. / 2.800 σ.α.λ.

O νέος βενζινοκινητήρας διαθέτει σύστημα διπλού ψεκασμού, το οποίο εξασφαλίζει ισορροπία υψηλού επιπέδου μεταξύ της άμεσα ισχυρής απόκρισης, των εξαιρετικών επιδόσεων και της ασύγκριτης οικονομίας καυσίμου. Αυτή η ισορροπία ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών, όπως ο ηλεκτρικά ελεγχόμενος μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων, η μεταβλητού χρονισμού αντλία λαδιού και τα μπεκ για την ψύξη των εμβόλων του κινητήρα.

Η οικονομία καυσίμου ενισχύεται περαιτέρω όταν συνδυαστεί με το σύστημα Suzuki Hybrid που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου εξαιρετικής ενεργειακής απόδοσης με χωρητικότητα που έχει επεκταθεί από 3Ah σε 10Ah.

To υβριδικό σύστημα Suzuki Hybrid μετατρέπει την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση σε ηλεκτρική ενέργεια που φορτίζει την μπαταρία ιόντων λιθίου και χρησιμοποιείται για την υποβοήθηση του κινητήρα κατά την επιτάχυνση ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη οικονομία καυσίμου.

Πρόκειται για το βέλτιστο υβριδικό σύστημα για μικρά αυτοκίνητα, σχεδιασμένο να προσφέρει όχι μόνο οικονομία στην κατανάλωση των καυσίμων, αλλά επιπλέον εξοικονόμηση χώρου και βέλτιστη κατανομή βάρους.

Σύστημα τετρακίνησης ALL GRIP Auto

Το Suzuki Ignis Hybrid, διατίθεται και με τετρακίνηση. Το σύστημα  All Grip Auto που βελτιστοποιεί την πρόσφυση του αυτοκινήτου σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Με την χρήση ενός συνεκτικού συμπλέκτη, το σύστημα κατανέμει αυτόματα τη ροπή στους πίσω τροχούς όταν ανιχνεύσει απώλεια πρόσφυσης στους μπροστινούς.

Ασφάλεια

Το πακέτο ασφάλειας περιλαμβάνει:

-        Dual Camera Brake Support (DCBS), για πιο ασφαλή οδήγηση με σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου.

-        6 αερόσακοι.

-        Σύστημα Hill Hold.

-        Σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control.

    -   Σύστημα Cruise Control.

     -   Σύστημα Grip Control (εκδόσεις με ALLGRIP AUTO).

Ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένο Suzuki Ignis Hybrid ξεκινά από τα 13.030 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v