Έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot

Η φίρμα προσφέρει αυτό το καλοκαίρι ένα έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα.
Έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot
Μετά την καραντίνα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες λανσάρουν νέα προωθητικά προγράμματα για να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους. Ανάλογα με την μάρκα και το μοντέλο, προσφέρονται σημαντικές εκπτώσεις, πακέτα προσφορές, επέκταση της εγγύησης, service και άλλες παροχές που κάνουν δελεαστικές τις προτάσεις των εταιρειών.

Δεδομένου ότι υπάρχει η ανάγκη αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου από μεγάλη μερίδα καταναλωτών, οι μάρκες σπεύδουν να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που έχουν και να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Η Peugeot και αυτό το καλοκαίρι προσφέρει το πρόγραμμα "Peugeot Summer Sales". Πρόκειται για ένα έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, το οποίο ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Η γαλλική μάρκα, που φρόντισε τους πελάτες της και κατά την διάρκεια της καραντίνας παρέχοντας συμβουλές και μέριμνα για την ασφαλή συντήρηση του αυτοκινήτου, προσφέρει χαμηλότερες  τιμές πώλησης και μεγαλύτερα οφέλη για την αγορά όλων των μοντέλων της. Το πρόγραμμα "Peugeot Summer Sales", ισχύει σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας πανελλαδικά και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων, πλήθος εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος, οι φίλοι της μάρκας μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα και με το μέγιστο  όφελος,  το μοντέλο της επιλογής τους από το supermini Peugeot 108 έως την ναυαρχίδα 508, το "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς" Peugeot 208, οποιοδήποτε μοντέλο από την εξαιρετικά δημοφιλή οικογένεια των SUVs 2008, 3008 και 5008, το MPV Peugeot Rifter αλλά και το ηλεκτρικό Peugeot 208 που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Επιπλέον, για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v