Ολοκαίνουργια BMW με ένα κλικ

Η BMW παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης online εύρεσης καινούργιων αυτοκινήτων με τη νέα υπηρεσία BMW Online Sales Locator.
Ολοκαίνουργια BMW με ένα κλικ

Η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων μας και του συγχρωτισμού για να μειωθεί η μετάδοση του θανατηφόρου ιού, είναι υποχρέωση όλων μας.

Την λύση σε πολλά καθημερινά μας προβλήματα δίνουν οι νέες υπηρεσίες του διαδικτύου.

Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες δημιουργήσαν νέες υπηρεσίες για την εύρεση και την αγορά αυτοκίνητου online, με ασφάλεια χωρίς την φυσική παρουσία του υποψήφιου αγοραστή στον επίσημο έμπορο.

Η BMW, δίνει πλέον τη δυνατότητα γρήγορης online εύρεσης καινούργιων αυτοκινήτων με τη νέα υπηρεσία BMW Online Sales Locator.

Μέσω του Online New Cars Special Offers Stock Locator (NSL), οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της BMW (www.bmw.gr), μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα τα νέα ετοιμοπαράδοτα οχήματα της πολυτελούς μάρκας και να επωφεληθούν από τρέχουσες προσφορές.

Η αναζήτηση μοντέλου γίνεται εύκολα και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μοντέλο, τεχνικά χαρακτηριστικά, εξοπλισμό, χρώμα, και άλλα στοιχεία που επιθυμεί να έχει το αυτοκίνητό του μέσω διαθέσιμων φίλτρων που διευκολύνουν τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, η σελίδα του NSL θα εμφανίσει το αυτοκίνητο, εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμο και το μέλος του δικτύου των επίσημων εμπόρων BMW στο οποίο βρίσκεται. Αφού ο χρήστης συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντας με τα στοιχεία επικοινωνίας του, εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί του για να προχωρήσει η παραγγελία του μοντέλου.



Στη νέα online υπηρεσία διατίθενται δύο κορυφαία μοντέλα BMW στις κατηγορίες των πολυτελών SAV και SAC. Η X1 και η X2 προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα με προνομιακά πακέτα εξοπλισμού και όφελος 5 χρόνια ή 60.000 χλμ. δωρεάν υπηρεσίες service.

Επιπλέον παρέχεται το πακέτο BMW Service Inclusive, που καλύπτει όλες τις εργασίες συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων όλων των γνήσιων ανταλλακτικών BMW και του λιπαντικού κινητήρα που απαιτείται.

Οι καλυπτόμενες υπηρεσίες συντήρησης είναι οι εξής: Αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου λαδιού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού). Έλεγχος αυτοκινήτου. Αντικατάσταση φίλτρου αέρα, φίλτρου καυσίμου, μικροφίλτρου,  μπουζί. Αλλαγή υγρών φρένων

Το όφελος ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, για παραγγελίες έως και τις 30 Ιουνίου 2020 και παραδόσεις έως και τις 31 Ιουλίου 2020.

Η υπηρεσία BMW Online Stock Locator ισχύει και για την εύρεση ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW. Mέσω του προγράμματος πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW Premium Selection, παρέχονται οι παρακάτω αποκλειστικές υπηρεσίες: 24 μήνες εγγύηση, Έλεγχος αυτοκινήτου 360°. Χωρίς ανάγκη συντήρησης για 6 μήνες/10.000 χλμ. Προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης. Ελεγμένο ιστορικό αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες, στο δίκτυο επίσημων εμπόρων BMW και στο τηλέφωνο 210 9118 000.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v