Η ομπρέλα της Jaguar Land Rover

Η φίρμα στηρίζει έμπρακτα όσους συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στην πανδημία.
Η ομπρέλα της Jaguar Land Rover

Η Jaguar Land Rover, παρέχει υγειονομικό υλικό από τους εκτυπωτές 3D καθώς και περισσότερα από 300 αυτοκίνητα για να υποστηριχθεί η προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Η Jaguar Land Rover ευχαριστεί όλους όσους συμμετέχουν στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

-        308 οχήματα αναπτύσσονται παγκοσμίως για την υποστήριξη οργανώσεων έκτακτης ανάγκης.

-        90 αυτοκίνητα Jaguar και Land Rover υποστηρίζουν τις εταιρείες του Ερυθρού Σταυρού και άλλες υπηρεσίες πρώτης γραμμής στην Αυστραλία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Ολλανδία.

-        164 οχήματα έχουν παραδοθεί στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον 105 που θα βοηθήσουν στην παροχή πρακτικής υποστήριξης, όπως η μεταφορά φαρμάκων και τροφίμων, η μεταφορά ασθενών σε όσους χρειάζονται να φτάσουν από και προς το νοσοκομείο και η ευρύτερη υποστήριξη του NHS με την πρώτη γραμμή μεταφοράς ανάγκες.

-        14 οχήματα Jaguar και Land Rover που χρησιμοποιούνται από την West Midlands Service Ambulance Service του Πανεπιστημίου NHS Foundation Trust για να δοκιμάσουν το προσωπικό που απομονώνονται με συμπτώματα κορωνοϊού.



-        Η δοκιμή επιτρέπει στην υπηρεσία να υποστηρίξει το προσωπικό με τον ιό και επιτρέπει σε αυτούς που ταιριάζουν και υγιείς να επιστρέψουν στα καθήκοντα της πρώτης γραμμής.

-        Ανακοινώσεις Land Rover που ανακοινώθηκαν στο Prometheus Medical UK για την υποστήριξη δοκιμών στο σπίτι για κοροναϊούς εξ ονόματος της British Heath Authority.

-        Η Jaguar Land Rover έχει ξεκινήσει την παραγωγή και την παράδοση των προστατευτικών προστατευτικών ασπίδων με την φιλοδοξία να παράγει 5.000 την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

-        Η Jaguar Land Rover της Βραζιλίας παράγει τώρα προστατευτικές ασπίδες στην Ιτατιάια, τη μονάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να υποστηρίξει τους τοπικούς υγειονομικούς λειτουργούς.

-        Έχουν αναπτυχθεί τα φιλανθρωπικά προγράμματα  Street Games, για να υποστηρίξουν ευάλωτους νέους που διατρέχουν κίνδυνο από πείνα, απομόνωση και αδράνεια.

-        Οι εργαζόμενοι στο Solihull δίνουν 17.000 λίρες για να βοηθήσουν τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό. Οι δωρεές θα υποστηρίξουν την υπηρεσία Childline της NSPCC και την AgeUK, βοηθώντας χιλιάδες ευάλωτα παιδιά και ηλικιωμένους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v