Βρες μια λύση τώρα

Η διαδικτυακή προσπάθεια Hack the Crisis αποτελεί μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Volvo εν μέσω πανδημίας.
Βρες μια λύση τώρα
Ύστερα από σχεδόν έναν αιώνα, η ανθρωπότητα βρίσκεται σήμερα και πάλι αντιμέτωπη με τη σοβαρή απειλή μιας πανδημίας. Η διείσδυσή της στις ζωές των ανθρώπων είναι πολλαπλή, αλλά και τα όπλα μας απέναντί της είναι ισχυρότερα από ποτέ.

Έρευνα, γνώση, σχεδιασμός, εφευρετικότητα. Η κρίση απαιτεί δράση και η Volvo, προσηλωμένη από την ίδρυσή της στην προστασία και την ευημερία του ανθρώπου, παρακινεί τα στελέχη της, που καινοτομούν κι εξελίσσουν καθημερινά λύσεις υψηλής τεχνολογίας, να χρησιμοποιήσουν τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κούρσα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Περισσότεροι από 200 μηχανικοί και σχεδιαστές λογισμικού της Volvo από όλο τον κόσμο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διαδικτυακή προσπάθεια Hack the Crisis που ξεκινά στις 3 Απριλίου. Στόχος, να δημιουργήσουν τεχνολογίες ώστε να σωθούν ζωές, δουλειές και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή. Το event αποσκοπεί στο να διερευνήσει:

- Πώς επιχειρήσεις και οργανισμοί που πιέζονται οικονομικά θα καταφέρουν να αναπτύξουν νέες πηγές εσόδων.

- Τρόπους ώστε η αλληλεγγύη και η επικοινωνία μεταξύ των κοινοτήτων να παραμείνουν ζωντανές.

- Μέσα για να ενισχυθούν οι επαγγελματίες υγείας ώστε να δώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα προστατευμένοι τη μάχη εναντίον του ιού.

Το Hack the Crisis θα διαρκέσει έως τις 6 Απριλίου και θα διεξαχθεί 100% online. Η Volvo Cars πρωτοστάτησε στη δημιουργία του event, μαζί με την κυβέρνηση και άλλους φορείς της Σουηδίας. Οι μηχανικοί της Volvo θα συνεργαστούν στενά με άλλους ειδικούς ανά τον κόσμο, ακαδημαϊκούς, στελέχη του δημοσίου τομέα και άλλες εταιρείες.

Έχοντας την απόλυτη πίστη ότι η συστράτευση δυνάμεων θα μας επιτρέψει να αφήσουμε πίσω μας τις συνέπειες και αυτής της κρίσης, καλούμε σε συμμετοχή και συνεισφορά ανθρώπους και ομάδες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην προσπάθεια. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το Hack the Crisis: https://volvoca.rs/3dNileE
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v