Η πρόκληση του αεροδρομίου της Αθήνας

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκινά το #mycityiewchallenge #mycityviewathens.
Η πρόκληση του αεροδρομίου της Αθήνας
Το αεροδρόμιο σαν η πύλη της πόλης μας, προτείνει να γεμίσουμε το Instagram με ακόμη περισσότερη Αθήνα και να φτιάξουμε το ψηφιακό κολάζ της πόλης.

Ο δρόμος για την «απογείωση της Αθήνας», είναι απλός: Ξεκινάμε σήμερα, ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες. Μία φωτογραφία τωρινή, με τη θέα της πόλης από το δικό μας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και μία παλαιότερη, με την αγαπημένη μας γωνιά της πόλης, εκείνη που θέλουμε να επισκεφθούμε ξανά αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες.

Με τα hashtags του challenge, #mycityview και #mycityviewathens, και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport, οι φωτογραφίες με τη θέα της ημέρας, αλλά και οι παλαιότερες αγαπημένες φωτογραφίες από την πόλη και την Αττική, θα «επιβιβαστούν» στο @athairport, για ένα ταξίδι που θα μας φέρει πιο κοντά!

Μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας το επίσημο gif του #myctiyview - θα το βρείτε στο Instagram, αναζητώντας το με το όνομα της ενέργειας.

Το «ταξίδι» ξεκίνησε. Με τη θέα από το δικό μας παράθυρο στο αεροδρόμιο - και μία ακόμη παλαιότερη που διαλέξαμε από το αγαπημένο άλμπουμ μας - δίνουμε τη σκυτάλη σε όλους.

Στόχος είναι, μετά την Αθήνα, το «ταξίδι» να συνεχιστεί σε διεθνή αεροδρόμια και σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τη διαμόρφωση ενός ψηφιακού κολάζ του κόσμου μας και ενός άλλου  «δικτύου» σύνδεσης, τώρα που η αεροπορική διασύνδεση δεν είναι εφικτή.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στο λογαριασμό μας στο Instagram @athairport 

Δείτε όλες τις πληροφορίες της πρόκλησης #mycityviewchallenge εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v