Ο αγώνας της Ford

Η Ford δημιούργησε μια νέα σελίδα η οποία προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας στα μικρά παιδιά.
Ο αγώνας της Ford

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Ford ήταν η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα που έλαβε, και συνεχίζει μέχρι και τώρα να λαμβάνει εγκαίρως, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid19 διασφαλίζοντας, πρώτα και κύρια, την υγεία και ασφάλεια τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών της.

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, η Ford έρχεται τώρα να ρίξει στη μάχη ένα διαφορετικό «όπλο» με στόχο να προσφέρει μία ευχάριστη αλλά και δημιουργική συνάμα νότα στα μικρά παιδιά του #ΜένουμεΣπίτι.

Έτσι, η Ford δημιούργησε αυτόν τον πρωτότυπο ιστότοπο, ο οποίος έρχεται να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και δημιουργίας στα μικρά παιδιά μειώνοντας έτσι το στρες που δημιουργείται τόσο στα ίδια, όσο και στους γονείς τους κατά την παραμονή όλων στο σπίτι.



Τα παιδιά μπορούν μέσα από ευφυή παιχνίδια και σκίτσα να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους στο σπίτι χρωματίζοντας, για παράδειγμα, τις εξωτερικές επιφάνειες ενός Ford GT, εντοπίζοντας τις διαφορές ανάμεσα σε δύο φαινομενικά πανομοιότυπες φωτογραφίες του νέου Ranger, ή εναλλακτικά να «βρουν» το δρόμο τους με τη νέα Mustang Mach-E μέσα από λαβύρινθους προκειμένου να κατευθυνθούν στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης.

Το υλικό που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο http://www.fordfamilyfunhub.com/,  θα ανανεώνεται διαρκώς και θα μπορεί να «κατέβει» με το πάτημα ενός κουμπιού σε αρχείο pdf προκειμένου εν συνεχεία να τυπωθεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v