Νέο Hyundai i10: «Value champion 2020»

Το νέο  Hyundai i10 τιμήθηκε με το βραβείο "Value Champion 2020" μεταξύ μικρών αυτοκινήτων.
Νέο Hyundai i10: «Value champion 2020»

Πριν συμπληρώσει δύο μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά, το νέο  Hyundai i10, τιμήθηκε με ένα βραβείο κύρους. Το γερμανικό περιοδικό Auto Bild και ο ανεξάρτητος παρατηρητής της αγοράς Schwacke GmbH ανακήρυξαν το νέο Hyundai i10 "Value Champion 2020" μεταξύ μικρών αυτοκινήτων.

Με προβλεπόμενη υπολειμματική αξία 61,34% μετά από τέσσερα χρόνια σε ετήσια χρήση 11.000 χιλιομέτρων, η τελευταία γενιά του i10 επικράτησε έναντι των καθιερωμένων ανταγωνιστών. Με αυτή την υψηλή υπολειμματική αξία, το ολοκαίνουργιο Hyundai i10 είναι επίσης ένα από τα οχήματα με την πιο σταθερή αξία στην αγορά.

"Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που το νέο μας μοντέλο έχει λάβει από την αρχή αυτό το ειδικό βραβείο, αποδεικνύοντας ότι η δέσμευσή μας στο τμήμα των μικρών αυτοκινήτων είναι μια καλή απόφαση και ότι έχουμε αναπτύξει το Hyundai i10 με πολύ προνοητικότητα .Ο ελκυστικός σχεδιασμός και τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας και συνδεσιμότητας, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαι πεπεισμένος ότι το νέο i10 θα τους χαρίσει μεγάλη χαρά και αξία για μεγάλο χρονικό διάστημα", δήλωσε ο Jürgen Keller , Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor Germany.



Από το 2020, η Auto Bild και η Schwacke παρουσίασαν αυτό το βραβείο στα οχήματα με την πιο σταθερή υπολειμματική αξία. Πολλές εκατοντάδες μεμονωμένων σημείων και δεδομένων ελήφθησαν υπόψη. Αυτά περιλαμβάνουν εξωτερικούς παράγοντες όπως η γενική οικονομική ανάπτυξη, οι νέες νομικές απαιτήσεις και οι τάσεις των πελατών. Επίσης αξιολογούνται τα λειτουργικά κόστη, η έννοια του προϊόντος, ο σχεδιασμός, το εύρος εξοπλισμού και η τιμή. Επιπλέον, λαμβάνεται επίσης υπόψη η ποιότητα του προϊόντος, ο αναμενόμενος συνολικός αριθμός μονάδων που παράγονται, οι εκπτώσεις που προσφέρονται από τον κατασκευαστή και οι επερχόμενες αλλαγές μοντέλου.

«Το βραβείο μας ‘Wertmeister 2020’ είναι πραγματικά πολύτιμο για τους αυτοκινητιστές. Η υψηλή υπολειμματική αξία σημαίνει χαμηλή απώλεια της συνολικής αξίας - και οι εταιρείες leasing και οι τράπεζες τους ανταμείβουν με ευνοϊκά ποσοστά χρηματοδότησης», εξηγεί ο Tom Drechsler, Bild Group.

Τα οχήματα με χαμηλή απόσβεση, όπως το νέο Hyundai i10, παραμένουν σε υψηλή ζήτηση ακόμα και με την αυξανόμενη ηλικία τους και επιτυγχάνουν υψηλότερες τιμές στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στην περίπτωση της Hyundai, η μοναδική πενταετής εγγύηση του κατασκευαστή χωρίς όριο χιλιομέτρων συμβάλλει επίσης σε αυτό. Για όλα τα νέα αυτοκίνητα της Hyundai, το πλήρες πακέτο εγγύησης της Hyundai περιλαμβάνεται χωρίς χρέωση.



Νέα πρότυπα

Το νέο Hyundai i10 θέτει νέα πρότυπα στο τμήμα Α, της αγοράς από την άποψη των χαρακτηριστικών. Φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά τα οποία, μέχρι τώρα, έχουν συνήθως μόνο οχήματα υψηλότερων τμημάτων.

Για παράδειγμα, ακόμη και η βασική έκδοση του νέου Hyundai i10 έρχεται στάνταρ με τα σημαντικότερα συστήματα ασφάλειας και αρωγής οδηγού, όπως η προωθούμενη βοήθεια για την πρόληψη σύγκρουσης (FCA), η προειδοποίηση προσοχής οδηγού (DAW) και Υποβοήθηση Υψηλών Γραμμών (HBA). Επιπλέον, το σύστημα Telematics της Hyundai Bluelink επιτρέπει στον οδηγό να συνδεθεί με το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας εντός του οχήματος μέσω μιας εφαρμογής. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Hyundai 8 ιντσών, οι οδηγοί μπορούν να επωφεληθούν από τα συστήματα Hyundai Live Services και τα συστήματα κατοπτρισμού τηλεφώνου Android Auto και Apple CarPlay.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v