Στη μάχη και η Jaguar Land Rover  

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Jaguar Land Rover Greece για την εφαρμογή των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.
Στη μάχη και η Jaguar Land Rover
Η Jaguar Land Rover Greece εφάρμοσε άμεσα τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και τις εντολές των ειδικών υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Η επίσημη ανακοίνωση της Jaguar Land Rover Greece:

«Τις τελευταίες εβδομάδες, η χώρα μας, η Ευρώπη, ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Η επιδημία του κορωνοϊού επηρεάζει άμεσα τις οικογένειές και τους φίλους μας, την κοινότητα, την εργασία και εν γένει την καθημερινότητά μας.

Η σκέψη μας, πρωταρχικά, είναι σε όλους όσοι επηρεάζονται άμεσα, ασθενούν και απειλείται η υγεία τους. Η ελπίδα και η ευγνωμοσύνη μας, είναι σε όσους αγωνίζονται για να γίνει πράξη άμεσα η ανάσχεση αυτής της επιδημίας. Τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν πέρα από κάθε όριο τον καθημερινό αγώνα για να επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαχητές αυτής της κρίσης.

Στη Jaguar Land Rover Greece εφαρμόσαμε άμεσα τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και τις εντολές των ειδικών υγείας. Τόσο οι εκθέσεις μας όσο και τα συνεργεία της Jaguar Land Rover συνεχίζουν να λειτουργούν, τηρώντας πλήρως τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών και τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Προτεραιότητά μας είναι τόσο η ασφάλεια των εργαζομένων μας, όσο και των πελατών μας.

Στο διάστημα αυτό, μπορείτε παράλληλα να συνεχίσετε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους κάτωθι τρόπους:

-        Μπορείτε να διαμορφώσετε το αυτοκίνητο που θα θέλατε να σας συντροφεύει στο επόμενο – ελπίζουμε σύντομα - ταξίδι σας, στα επίσημα sites μας:

JAGUAR

LAND ROVER -

Λατρεύουμε τους δρόμους όμως αυτή τη φορά δίνουμε προτεραιότητα στην ατομική και συλλογική ευθύνη για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας. Μένουμε στο σπίτι για όσο χρειαστεί. Για να φτάσουμε στον τερματισμό όλοι υγιείς, όλοι νικητές. Γιατί αυτό είναι το κυριότερο και το πιο σπουδαίο».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v