ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πόσα βραβεία θα πάρει το νέο Peugeot e-208;

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας κέρδισε βραβείο για το εντυπωσιακό εσωτερικό του στο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης.

Πόσα βραβεία θα πάρει το νέο Peugeot e-208;

Το νέο Peugeot e-208, κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης. Ο Ζιλ Βιντάλ, Διευθυντής του Peugeot Design Center, παρέλαβε το βραβείο κατά την διάρκεια τελετής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στο Hôtel des Invalides στο Παρίσι.

Όντας πλήρως εναρμονισμένο με τη μετατόπιση της μάρκας στην premium κατηγορία, το νέο Peugeot 208 χαρακτηρίζεται από το απαράμιλλο design, τη νεανικότητα και την φρεσκάδα του. Καινοτόμο όσον αφορά το σχεδιασμό του, το 208 εφοδιάζεται με τη νέα γενιά Peugeot i-Cockpit, την εξαιρετικά πρωτοποριακή εσωτερική διαμόρφωση των μοντέλων της Peugeot που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής παραπάνω από 5.000.000 πελάτες.Κάθε χρόνο, τα βραβεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αυτοκίνησης απονέμονται στους κατασκευαστές με βάση τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε επιμέρους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγείται μίας επιτροπής ειδικών του κόσμου της Αυτοκίνησης, της Μόδας, του Πολιτισμού, του Σχεδιασμού και των Media.

Το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» είναι το 9ο σε σειρά που λαμβάνει το νέο Peugeot 208 μόλις 4 μήνες μετά το λανσάρισμά του.

Ο Jean-Michel Wilmotte, σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στην σχολή Camondo στο Παρίσι. Το στυλ του επηρέασε διάφορες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ο Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος τον ζήτησε να σχεδιάσει μέρος των ιδιωτικών του διαμερισμάτων στο παλάτι Εlysée το 1982. Σύντομα, του ανατέθηκε η ανακατασκευή του δημαρχείου και του Μουσείου Καλών Τεχνών.

Τωαρ κατασκευαζει τα εξης εργα: Παρίσι, Palais de la Mutualité, μετατροπή σε συνεδριακό κέντρο, 13.000 τ.μ. Κάννες, Palais des Festivals, αποκατάσταση αμφιθέατρων, 4.000 τ.μ. Issy-les-Moulineaux, École de Formation du Barreau, κατασκευή, 10.500 τ.μ. Νίκαια, Allianz Riviera, στάδιο, κατασκευή, 54.000 τ.μ., Γενεύη, Διεθνές Σχολείο της Γενεύης, 3.000 τ.μ. κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος και στο κλουβί της φυλακής του."

Μαχάτμα Γκάντι

  • 1455 - Τυπώνεται το πρώτο βιβλίο, η Βίβλος από τον Γουτεμβέργιο
    1966 - Τηλεοπτικοί δέκτες λαμβάνουν για πρώτη φορά το πρόγραμμα του ΕΙΡ, της σημερινής ΕΡΤ

© 2002-2020 MEDIA2DAY