Άνεση σε δελεαστική τιμή

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου το C3 Aircross και το μοναδικό C5 Aircross, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής Citroën Comfort Days.
Άνεση σε δελεαστική τιμή

Ποιος δεν θέλει την άνεση του και την ησυχία του; Ακόμη και οι νέοι οδηγοί εκτιμούν το επίπεδο άνεσης και ποιοτικής κίνησης του κάθε αυτοκινήτου. Η επαφή με τους τέσσερις τροχούς, μετά την εγκατάλειψη του καναπέ και της αναπαυτικής πολυθρόνας για να μετακινηθούμε γρήγορα στον προορισμό μας, συχνά συνοδεύεται από παρατηρήσεις.

Η Citroen, έχει κάνει επιστήμη την άνεση που παρέχουν όλα μοντέλα της. Εφηύρε την υδροπνευματική ανάρτηση όταν οι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων πάλευαν με αρχαίες διατάξεις να κρατήσουν τα αυτοκίνητα τους στο δρόμο.

Η νέα εποχή της γαλλικής μάρκας περιλαμβάνει την αξιοποίηση της τελευταίας τεχνολογίας Advanced Comfort, που εφαρμόζεται στα νέα μοντέλα της φίρμας.



H Citroen, πιστή στην εταιρική της υπογραφή Inspired By You, εμπνέεται από τους πελάτες της και τις ανάγκες τους. Φροντίζει να κάνει τις επιθυμίες των υποψήφιων πελατών της πραγματικότητα και την καθημερινότητά τους πιο άνετη.

Και επειδή όλα μεταφράζονται σε χρήμα, οντά πρόκειται να επιλέξεις αυτοκίνητο, εφαρμόζει το πρόγραμμα Citroen Comfort Days.

Η διαφορετικότητα αναγκών των υποψήφιων αγοραστών, ανάλογα την κατηγορία αυτοκινήτου, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγοράς που προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, ώστε να αποκτήσουν άνετα το αγαπημένο τους μοντέλο και να ζήσουν την πρωτοποριακή άνεση Advanced Comfort, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η νέα γενιά SUV, το C3 Aircross και το μοναδικό C5 Aircross, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής Citroën Comfort Days και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroen, C1, C3, C4 Cactus, C4 Spacetourer, Grand C4 Spacetourer, C-Elysée, νέο Berlingo και το Spacetourer, διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Παράλληλα η μάρκα δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και  δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή αυτήν την ιστοσελίδα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v