Η πιο σημαντική στιγμή της Ford!

Το προηγμένο και ευρύχωρο Ford Puma θα βρίσκεται έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στον δεύτερο όροφο του The Mall Athens.
Η πιο σημαντική στιγμή της Ford!

Το 2020, αποτελεί την χρονιά σταθμό και για την οδηγοκεντρική μάρκα Ford. Η φίρμα που έχει αναγάγει την ευχαρίστηση του οδηγού σε επιστήμη, λανσάρει ένα καινοτομικό compact crossover /SUV, που απευθύνεται στη μεγαλύτερη κατηγορία των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων.

Παραμονές της πανελλαδικής παρουσίασης του νέου Ford Puma και των πρώτων δοκίμων στη Ελλάδα, όπου το οδικό δίκτυο έχει τους δικούς του σκληρούς και απαιτητικούς κώδικες, η μάρκα προσκαλεί τους φίλους του αυτοκινήτου σε μια περιήγηση στον κόσμο του νέου μοντέλου ποντάροντας στις αρετές του αυτοκινήτου που εκτιμούμε ότι θα αλλάξει την ροή της αγαπημένης φίρμας.

Το προηγμένο και ευρύχωρο Ford Puma, ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των αγοραστών της κατηγορίας των compact crossover/SUV μοντέλων, θα βρίσκεται έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου σε περίοπτη θέση στον δεύτερο όροφο του “The Mall Athens”, ούτως ώστε οι επισκέπτες του πιο μεγάλου και πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας να διαπιστώσουν από κοντά τα μοναδικά του χαρίσματα.



Ανάμεσα σε αυτά και οι κορυφαίες αποθηκευτικές ικανότητες του χώρου φόρτωσης, ο οποίος χωρά κυριολεκτικά τα… πάντα!

Πόσες βαλίτσες χωρούν στο νέο Ford Puma;

Το νέο, ήπια υβριδικό και στιλάτο Ford Puma ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του, προκειμένου να ανακαλύψουν οι οδηγοί και κυρίως οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για τις έξυπνες λύσεις χωρητικότητας και αποθήκευσης, τις ασυναγώνιστες μεταφορικές και αποθηκευτικές του ικανότητες.

Και εδώ που τα λέμε, μην ξεχνάμε ότι πλέον εμείς, δεν μπορούμε αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο, αν δεν συμφωνήσει το ταίρι μας. Αν είμαστε παντρεμένοι μας περιμένει κρεβατομουρμούρα ενώ οι ελεύθεροι αντιμετωπίζουν τα ξινά μούτρα και τα πικρόχολα σχόλια. Αυτή είναι η ζωή μας και την έχουμε αποδεχθεί. ΄΄Το αφεντικό φοράει φουστάνια.΄΄

Με το ελκυστικό του στιλ να συνδυάζεται υποδειγματικά με την απαράμιλλη πρακτικότητα ενός compact crossover/SUV αυτοκινήτου, το νέο Ford Puma έρχεται να υποστηρίξει τις πλέον καινοτόμες προτάσεις αποθήκευσης της κατηγορίας των Β-SUVs προσφέροντας όχι μόνο κορυφαίο χώρο αποσκευών στην κατηγορία, αλλά και το καινοτόμο και έξυπνο MegaBox.

Ανακαλύψτε το στο “The Mall Athens”, στον 2ο όροφο του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v