H Peugeot κέρδισε και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς

Η γαλλική μάρκα διακρίθηκε και στην ελληνική αγορά, κατακτώντας την πρώτη θέση στις εταιρικές πωλήσεις.
H Peugeot κέρδισε και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς
Την πρώτη θέση στις εταιρικές πωλήσεις στην ελληνική αγορά το 2019, κατέκτησε η Peugeot. Η γαλλική μάρκα που σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στη παγκόσμια αγορά, διακρίθηκε και στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας εξαιρετική βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Η άνοδος του όγκου των πωλήσεων της στις εταιρικές πωλήσεις, στην ελληνική αγορά κατέγραψε την εντυπωσιακή τάση του 26,4%. Πρόκειται, για τετραπλάσια αύξηση σε σχέση με την επίδοση της συγκεκριμένης κατηγορίας. Αυτή η επιτυχία της γαλλικής μάρκας που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, επιβεβαιώνει ότι τα μοντέλα της φίρμας με σήμα το λιοντάρι είναι ο ιδανικός σύντροφος κάθε επαγγελματία καθώς και οδηγού που αναζητά τον πιο ισχυρό συνδυασμό για το εταιρικό του αυτοκίνητο.

Το 2019, οι εταιρικές πωλήσεις της Peugeot έφτασαν τα 6.674 οχήματα, κατατάσσοντας την γαλλική φίρμα με την μεγάλη εξειδίκευση στην κορυφή και αποδεικνύοντας ότι όταν οι επιχειρηματίες αναζητούν το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική δραστηριότητα, η Peugeot έχει να προσφέρει πάντα την καλύτερη πρόταση.

Εκτός από τη πρώτη θέση για τη φίρμα, τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας πέτυχαν και επιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους. Το πολυβραβευμένο SUV 3008, αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το απερχόμενο SUV 2008, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Η παρακαταθήκη του απερχόμενου SUV 2008, είναι η καλύτερη βάση για την αναρρίχηση της νέας γενιάς του SUV Peugeot 2008, που μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά.

Τα πρακτικά, ευέλικτα και μοντέρνα, Peugeot 108 και 208, βρέθηκαν και αυτά στο Top3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις. Τα MPV/Combi, οι «σκληρά εργαζόμενοι» τετράτροχοι εκπρόσωποι της φίρμας, όπως τα Traveller, και Rifter, κατέλαβαν και αυτά Top θέσεις στην κατηγορία τους.

Γιατί όμως οι επιχειρήσεις επιλέγουν Peugeot;

Η Peugeot, προσφέρει στους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις, ένα ιδανικό πακέτο, αξιοπιστίας, πολυτέλειας, ικανότητας και οικονομίας, με μία πλειάδα σύγχρονων μοντέλων ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Σε συνδυασμό με τις συμφέρουσες και εξατομικευμένες προτάσεις απόκτησης και την after sales εξυπηρέτηση που απαιτούν οι επιχειρηματίες- στοιχεία τα οποία είναι παραδοσιακά ενσωματωμένα στο DNA της γαλλικής φίρμας- αποδεικνύεται ότι Peugeot διαθέτει την καλύτερη ομάδα για το ελληνικό επιχειρείν!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v