ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Jeep Renegade, μοναδικό!

Το νέο Renegade είναι η χαρά του οδηγού που αγαπά τις δυνατές συγκινήσεις και βαρέθηκε τις συμβατικές κατασκευές.

Jeep Renegade, μοναδικό!

Το Jeep Renegade απευθύνεται στους λάτρεις των οχημάτων ελεύθερου χρόνου αλλά και σε όσους βαρέθηκαν τις συμβατικές κατασκευές. Η μάρκα που δημιούργησε την τετρακίνητη και έχει τιμηθεί με αναρίθμητα βραβεία σε όλο τον κόσμο για τις καινοτομίες που καθιέρωσε στον χώρο του αυτοκινήτου, μας καλεί να γνωρίσουμε το πιο μικρό μοντέλο της.

Αυτό το μοντέλο θα μείνει στην ιστορία του αυτοκινήτου σαν το πρώτο μικρό SUV που φέρει τα σήματα της ένδοξης αμερικανικής φίρμας. Σχεδιασμένο στην Αμερική και κατασκευασμένο στην Ιταλία, το Jeep Renegade αναδεικνύει τον παγκόσμιο προσανατολισμό της μάρκας. Φέρει έως και 70 προηγμένα χαρακτηριστικά ενεργητικής/παθητικής ασφάλειας και προστασίας.Ο εξωτερικός σχεδιασμός του βασίζεται στην ισχυρή προσωπικότητα του μεγαλύτερου Jeep Wrangler όπου οι στιβαρές φόρμες του αμαξώματος και οι επιθετικές αναλογίες του επιτρέπουν τις καλύτερες στην κατηγορία γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης κωλυμάτων και γενικώς εξασφαλίζουν τις  καλύτερες  εκτός δρόμου δυνατότητες.

Ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό για την κατηγορία που προσφέρει το Renegade, είναι τα δύο αφαιρούμενα τμήματα της οροφής, τα οποία αποθηκεύονται εύκολα στο χώρο αποσκευών κι επιτρέπουν στους επιβάτες να απολαμβάνουν με ευκολία τον ανοιχτό ουρανό σε κάθε διαδρομή τους.

Να τονίσω την προσπάθεια που έγινε για να περιοριστεί το κόστος χρήσης. Κινητήρες βενζίνης 1.4 MultiAir2 Turbo Stop&Start (4Χ2) ισχύος 138 ίππων, 1.4 MultiAir2 Turbo Stop&Start (4X4) 168 ίππων και 1.6 E.TORQ Start&Stop (4X2) 108 ίππων. Ντίζελ 1.6 MultiJet II Turbodiesel Start&Stop (4X2) 118 ίππων και 2.0 MultiJet II Turbodiesel Start&Stop (4X4) 138 ίππων.

Είναι το πρώτο στην κατηγορία του με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων! Συνδυάζεται είτε με τον βενζινοκινητήρα MultiAir2 Turbo των 1.4 είτε με τον πετρελαιοκινητήρα MultiJet II  2.0. Προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων όπως γρήγορες εκκινήσεις, ομαλή απόδοση της ισχύος σε ταχύτητες ταξιδίου και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Επίσης εξοπλίζεται και με δύο χειροκίνητα κιβώτια.Στο Jeep Renegade περιλαμβάνονται κορυφαίας τεχνολογίας συστήματα που είναι εξαιρετικά χρήσιμα και ιδιαίτερα φιλικά στη χρήση από τον οδηγό και τους επιβάτες όπως το βραβευμένο σύστημα συνδεσιμότητας Uconnect Access, η οθόνη αφής Uconnect  και ο μεγαλύτερος στην κατηγορία έγχρωμος πίνακας οργάνων.

Θέλουμε να σταθούμε στην τετρακίνηση. Επωφελούμενο από την εξελιγμένη τεχνολογία τετρακίνησης του Jeep Cherokee, το Renegate προσφέρει δύο από τα πιο εξελιγμένα και έξυπνα συστήματα τετρακίνησης στην κατηγορία.

Το Jeep Active Drive, αυτόματο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με δυνατότητα μεταφοράς του συνόλου της ροπής σε έναν και μόνο τροχό για μέγιστη εκτός δρόμου ικανότητα. Το Jeep Active Drive Low, αποκλειστικό για την κατηγορία, σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού της τελικής σχέσης μετάδοσης σε αναλογία 20:1.

Το Renegade είναι το πρώτο SUV με δυνατότητα απεμπλοκής του πίσω διαφορικού, συνεισφέροντας στην μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η εμπλοκή - απεμπλοκή του πίσω διαφορικού και η μετάδοση της κίνησης από τον εμπρός στον πίσω άξονα πραγματοποιείται αυτόματα με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση της  ροπής αναλόγως των συνθηκών.

Και τα δύο συστήματα τετρακίνησης Jeep Active Drive και Jeep Active Drive Low περιλαμβάνουν το σύστημα Jeep Selec Terrain το οποίο παρέχει έως πέντε επιλογές οδήγησης (Αυτόματο – auto, κίνηση σε χιόνι – snow, κίνηση σε άμμο – sand, κίνηση σε λάσπη – mud και τέλος κίνηση σε βραχώδεις επιφάνειες  - rock η οποία διατίθεται μόνο στην έκδοση Trailhawk).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Να διώχνετε τη σκέψη πως έχετε προτερήματα που δεν έχουν οι άλλοι."

Λέων Τολστόι, Ρώσος συγγραφέας

  • 1809 - Έρχεται στον κόσμο ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, αμερικανός συγγραφέας και ποιητής.
    1829 - Πραγματοποιείται η πρεμιέρα του "Φάουστ" του Γκαίτε.
    1943 - Το αντιτορπιλλικό Βασίλισσα Όλγα ΙΙ βυθίζει ανοιχτά της Τύνιδας την ιταλική κορβέτα Στρόμπολι.
    1966 - Η Ίντιρα Γκάντι ορκίζεται για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ινδίας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2