Απίστευτη οικονομία με το φυσικό αέριο

Tο Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο.
Απίστευτη οικονομία με το φυσικό αέριο
Το φυσικό αέριο είναι η πιο αποδοτική επιλογή μέχρι την πλήρη εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης. Εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για καύσιμα, περιορισμένους ρύπους και ασφάλεια.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, οι καθυστερήσεις στην ανάπτυξη των πρατήριων τροφοδοσίας των αυτοκινήτων με φυσικό αέριο έχει λειτουργήσει ανασταλτικά στην ανάπτυξη της αγοράς των αυτοκινήτων που καταναλώνουν φυσικό αέριο.

Η Fiat, έχει μεγάλη εμπειρία στην αξιοποίηση των εναλλακτικών καυσίμων.

Με έμφαση στην οικονομία καυσίμου, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει 100 χλμ. με κόστος μόνο 3 ευρώ, το Panda CNG αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της Fiat, η οποία αποτελεί τον πρώτο και πιο πετυχημένο κατασκευαστή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων CNG στην Ευρώπη.

Παράλληλα με το δοχείο των 12 κιλων φυσικού αερίου, το Panda CNG εφοδιάζεται και με δοχείο βενζίνης 35 λίτρων δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται, εξασφαλίζοντας παράλληλα αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χλμ. με τη χρήση και των δύο καυσίμων. Κοστίζει 11.990 ευρώ και συνοδεύεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το Fiat Panda, είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Τον πρακτικό του χαρακτήρα και το ξεχωριστό στιλ συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων εκδόσεων που καλύπτουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προτιμήσεων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v