Το αγαπημένο μου αντικείμενο: 10 πιτσιρίκια απαντούν

Ποιο ήταν το αγαπημένο αντικείμενο της παιδικής σας ηλικίας; Βρήκαμε δέκα πιτσιρίκια και τα ρωτήσαμε. Δείτε τι απάντησαν.
Το αγαπημένο μου αντικείμενο: 10 πιτσιρίκια απαντούν
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Όλοι είχαμε στα παιδικά μας χρόνια ένα «πράγμα» το οποίο μας κρατούσε συντροφιά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ένα αντικείμενο με το οποίο ήμασταν συναισθηματικά δεμένοι και περνούσαμε άφθονο χρόνο μαζί του.

Μπορεί να ήταν ο αρκούδος που μας κρατούσε συντροφιά το βράδυ, ένα κατοικίδιο με το οποίο περνούσαμε όμορφες στιγμές ή ακόμα και τα… παραδοσιακά μας Lego. Ρωτήσαμε λοιπόν δέκα πιτσιρίκια να μοιραστούν μαζί μας τα πάντα για αυτό το αντικείμενο.

Δείτε τι μας απάντησαν.

Φλώρα, 5 χρονών: Οι αγαπημένες μου είναι η Έλσα και η Άννα (από την ταινία Frozen), γιατί έχουν ωραία μαλλιά, είναι βασίλισσες και είναι καλές.


Άννα, 8 χρονών:
Το αγαπημένο μου πράγμα είναι ο σκυλοαρκούδος. Τον αγαπάω γιατί μου κρατάει κάθε βράδυ συντροφιά και δεν φοβάμαι καθόλου.


Μάριος, 5 χρονών:
Η πόλη της plan toys είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια γιατί έχει τρένα και αεροπλάνα που μου αρέσουν πολύ και κάθε φορά τη φτιάχνω διαφορετικά. Είναι όμως πολύ κουραστικό…


Χριστίνα, 9 χρονών:
Η Φρίντα μου! Γιατί είναι το σκυλάκι μου…


Μάρκος, 5 χρονών: Το αγαπημένο μου πράγμα είναι ο υπολογιστής το πρωί γιατί παίζω παιχνίδια και βλέπω επεισόδια και παίζω σκάκι και το αρκουδάκι μου το βράδυ γιατί το έχω από μικρός και κοιμάμαι μαζί του.

Αλεξάνδρα, 6 χρονών: Το σκυλάκι μου ο Πέπερ. Γιατί είναι γλυκούλης, γιατί είναι ομορφούλης, γιατί είναι πολύ καλούλης. Μου αρέσει να τον χαϊδεύω, να παίζουμε και να τον ταΐζω.


Υρώ, 5,5 χρονών:
Η καινούργια μου ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, γιατί με γαργαλάει και κάνει τα δόντια μου καθαρά!


Μιχάλης, 6 χρονών:
Τα Lego Starwars μου γιατί είναι τα πιο ωραία που υπάρχουν. Και γιατί όταν μου ζητάει ο Έκτορας (αδερφός του, 3 χρονών) να του φτιάξω κάτι άλλο, έχει πολλά υλικά και κυρίως κάτι που πυροβολάει. Επίσης, μου αρέσουν όλα τα Lego, γιατί μπορώ να φτιάχνω καινούργια.


Φαίδρα, 4 χρονών:
Η αγαπημένη μου είναι η μπεμπούλα μου. Γιατί είναι το καλύτερο μωρό του κόσμου. Κάνει ησυχία και δεν χτυπάει!


Μαριάννα, 3 χρονών
: Μου αρέσει η νιάνια μου. Την αγαπώ πολύ γιατί είναι πράσινη και κοιμόμαστε μαζί.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v