Παιχνίδια: 7 έξυπνες αγορές για πιτσιρίκια

Επιτραπέζια για μικρούς ντετέκτιβ, παιχνίδια δεξιοτήτων και φυσικής δραστηριότητας, εργαλεία παρατήρησης των άστρων. Έξυπνα παιχνίδια για έξυπνα πιτσιρίκια.
Παιχνίδια: 7 έξυπνες αγορές για πιτσιρίκια

Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες και να αποκτήσουν γνώσεις με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Γιατί να αναλώνονται μόνο στα στρατιωτάκια και το Playstation;

Δείτε μερικές έξυπνες αγορές που θα τα ενθουσιάσουν και θα ακονίσουν το μυαλό τους.

Παγωτάκιας

Για παιδιά από 6 ετών, παίκτες: 2-6

Τα πιτσιρίκια αναλαμβάουν χρέη... παγωτατζή και οι πελάτες μπαίνουν στην ουρά για να δοκιμάσουν τις νέες και δροσιστικές γεύσεις παγωτού που έχουν φτιάξει. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσει ο κάθε παίκτης τις παραγγελίες των πελατών, τόσο πιο πετυχημένος «Παγωτάκιας» θα γίνει.

Παραγγείλτε το από εδώ

 

Cluedo για παιδιά

Για μικρούς ντεντέκτιβ από 5 ετών, παίκτες: 4 +

Ένα παιχνίδι μυστηρίου κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των παιδιών, για να αποκτήσουν μυαλό… ξυράφι. Οι επίδοξοι ντεντέκτιβ καλούνται να λύσουν το μυστήριο της χαμένης τούρτας μέσα σε 30 λεπτά. Εσείς μπορείτε άνετα να συμπληρώσετε την ομάδα... εξιχνίασης.

Αγοράστε το από εδώ.

Εργαστήριο Βοτανικής

Από 8 ετών και άνω

Για τα πιτσιρίκια που ασχολούνται με την κηπουρική, ιδού το κατάλληλο εργαστήριο στο οποίο μπορείτε να φυτέψετε και να φροντίσετε τα δικά σας φυτά. Περιλαμβάνει όλα τα σύνεργα κηπουρικής και σπόρους για να γίνουν τα παιδιά… μάστερ της γεωργίας.

Αγοράστε το από εδώ.

Μπίλιες-βόλοι σετ Μίνι Γκολφ

Από 7 μέχρι 12 ετών

Ένα παιχνίδι δράσης για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο με 6 τέρματα – διαδρομές και 10 βώλους. Είναι εύκολο στην αποθήκευση αφού διαθέτει πάνινη θήκη έτσι ώστε να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας και στο ταξίδι.

Αγοράστε το από εδώ

Τηλεσκόπιο με βάση

Από 6 μέχρι 12 ετών

Τα άστρα προκαλούν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων παιδιών και αυτό το τηλεσκόπιο με τρίποδα  είναι ό,τι πρέπει για τρομερές περιπλανήσεις και παρατηρήσεις.

Αγορά από εδώ

Παιχνίδι λογικής Kanoodle

Από 7 ετών

Ένα παιχνίδι λογικής σκέψης ιδανικό και για τα ταξίδια σας. Περιλαμβάνει διαφορετικές ασκήσεις προοδευτικής δυσκολίας. Τα παιδιά καλούνται να ακολουθήσουν τις ασκήσεις και να συμπληρώσουν τον πίνακα με τα σωστά στρογγυλά κομμάτια εξασκώντας το μυαλό τους.

Παραγγείλτε το από εδώ

Παιχνίδι Τοίχου Λαβύρινθος

Από 3 ετών

Ένα ξύλινο παιδαγωγικό παιχνίδι, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, το οποίο αναρτάται σε τοίχο. Οι μπάλες μπορούν να μετακινηθούν κυκλικά μέσα στο λαβύρινθο με τη βοήθεια δύο μαγνητικών ράβδων. Πρόκειται για παιχνίδι ανάπτυξης της λεπτής κινητικότητας των παιδιών.

Αγοράστε το από εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v