«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι»

Για πέμπτη χρονιά, ο Καραγκιόζης θα ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» σε μικρούς και μεγάλους από τη σκηνή του Μεγάρου με τον θίασο του Ηλία Καρελλά.
«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι»
Μετά την περσινή παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη», ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς θα επιστρέψει τον προσεχή Δεκέμβριο για 5η συνεχή χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μαζί με τον θίασό του και εκλεκτούς καλεσμένους θα παρουσιάσουν «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι».

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη διαστημική περιπέτεια σκιών γεμάτη χιούμορ και μουσική, η υπόθεση της οποίας έχει ως εξής: Ο Μεγάλος Βεζίρης επιθυμεί να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο φεγγάρι, μαζί με την κόρη του και ολόκληρο το παλάτι. Μια ομάδα αστροναυτών με αρχηγό τον Καραγκιόζη, προσπαθώντας να προετοιμάσει το έδαφος και να βεβαιωθεί πως όλα είναι ασφαλή, έρχονται αντιμέτωποι με αλλόκοτα εξωγήινα πλάσματα…

Σε όλους τους ρόλους πίσω από τον μπερντέ: Ηλίας Καρελλάς
Εξωγήινος-ορχήστρα: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Δόκτωρ Cosmic: Θάνος Κοσμίδης (μέλος των Burger Project)
Ορχήστρα Smyrna: Σταυρούλα Βλασοπούλου τσέλο, τραγούδι, Κάλια Καμπούρη κανονάκι, τραγούδι, Ελευθερία Κουρλιά κιθάρα, τραγούδι, Ειρήνη Νικολακοπούλου βιολί, τραγούδι, Πένυ Παπακωνσταντίνου πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι, Έλσα Στουρνάρα ακορντεόν, τραγούδι

Info:

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Ημερομηνίες/ Ώρες έναρξης: 16,17,23,25,26,28,29,30 Δεκεμβρίου 2017/19:00 17,26 Δεκεμβρίου 2017/ 17:00. Γενική είσοδος: € 12.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v