Παιδικά στοκ: Οι πιο συμφέρουσες διευθύνσεις

Ρούχα παιδικά και βρεφικά σε χαμηλές τιμές, από παλαιότερες σεζόν σε φυσικά και online στοκατζίδικα στην Αθήνα.
Παιδικά στοκ: Οι πιο συμφέρουσες διευθύνσεις
Η νέα σχολική σεζόν ξεκίνησε και τα πιτσιρίκια θέλουν να αποκτήσουν νέα ρούχα. Οι τσέπες μας όμως αναστενάζουν, τι επιλογές έχουμε;

Γραμμή για τα στοκ της Αθήνας – online και μη – τα οποία διαθέτουν επώνυμα ρούχα παλαιότερων σεζόν σε άκρως συμφέρουσες τιμές. Δείτε μερικά παρακάτω.

La Redoute

Στο e-shop La Redoute θα βρείτε ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ για μωρά και παιδιά κάθε ηλικίας σε εξαιρετικές τιμές και πολύ καλή ποιότητα.

Z-Mall.gr

Στην outlet κατηγορία του e-shop θα βρείτε στοκ είδη με εκπτώσεις έως και 90% κάτω, μεταξύ των οποίων και παιδικά – παπούτσια, αθλητικά, ρούχα, γαλότσες, μποτάκια και αξεσουάρ.

BrandsGalaxy.gr 

Λειτουργεί στη λογική των δημοπρασιών του eBay, με bazaar τα οποία «τρέχουν» για ορισμένο μόνο χρονικό διάστημα με εκπτώσεις έως και 90% σε παιδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Factory Outlet  

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμες φίρμες – Adidas, Diadora, Converse κ.α.- σε σούπερ χαμηλές τιμές προσφέρει (και) στο e-shop του το μεγάλο outlet της Πειραιώς και του Αεροδρομίου.

All About Shoes

Ονόμα και… πατούμενο στο e-shop με επώνυμα είδη, στο οποίο θα βρείτε δεκάδες επιλογές παπουτσιών για αγοράκια και κοριτσάκια - Καλογήρου, Geox, Hogan, Τοd's - με έκπτωση έως 70%.

ERSA

Σεντονάκια, καλτσάκια, μπουρνούζια και φορμάκια παιδικά και μπεμπέ σε πολύ χαμηλές τιμές, στο πρατήριο της Νέας Ιωνίας.

Alouette

Στα τμήματα προσφορών των καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας (Λεωφ. Αναπαύσεως 3-5, Βριλήσσια , τηλ: 210-8034411/ Φιλικών 58, Περιστέρι, τηλ: 210-5718014/Λεωφ. Ηρακλείου 232, Νέα Ιωνία) και online εδώ θα βρείτε παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση που φτάνει μέχρι και 50%.

Mini Raxevsky

Σε δύο διευθύνσεις - Σφακίων 50, Περιστέρι, τηλ: 210-5907928/ Μπουμπουλίνας 21, Άγιος Δημήτριος, τηλ: 210-9755995 – θα βρείτε βρεφικά και παιδικά ρούχα της προηγούμενης κολεξιόν σε έκπτωση μέχρι και 50%, αλλά και ειδικές προσφορές σε μοντέλα παλαιότερων ετών και μπόλικα ρούχα σε καλάθι με μόλις 5€. Οι προσφορές είναι διαθέσιμες και online εδώ.

Mothercare

Στο στοκ της εταιρείας παιδικών - Σακελλαρίου 2 και Τεώ, Ταύρος, τηλ: 210-4815898 – βρίσκουμε παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, καροτσάκια, έπιπλα αλλά και ποιοτικά παιχνίδια του Early Learning Center από προηγούμενες σεζόν σε έκπτωση μέχρι και 50%.

Ν. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v