Αηδονάκια Kids Survival: Καλοκαιρινό παιχνίδι στην Αθήνα

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το καλοκαίρι, έτοιμα για νέες περιπέτειες ως τις 24 Σεπτεμβρίου. Μάθετε για τα νέα παιχνίδια και κερδίστε προσκλήσεις.
Αηδονάκια Kids Survival: Καλοκαιρινό παιχνίδι στην Αθήνα
Στα Αηδονάκια, φέτος το καλοκαίρι το παιχνίδι αλλάζει. Νέο σκηνικό, νέες δράσεις και νέα παιχνίδια με «survival» αισθητική περιμένουν καθημερινά τους μικρούς φίλους του λούνα παρκ που καλούνται να πάρουν θέση: Είναι… Παιχτούρια ή Μαχίμια;

Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα... «ζούγκλας» γεμάτα παιχνίδια δράσης, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη. Εξωτικό περιβάλλον, φοίνικες, ξύλινες κατασκευές, καλύβες, τοτέμ, λάβαρα, στίβος αγωνισμάτων, μπαμπού, δάδες, συμβούλια και μάχες, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, δημιουργικά εργαστήρια, διαγωνισμοί και έπαθλα, θα εξάψουν την παιδική φαντασία.

Ο διασκεδαστικός Παιδικός Στίβος Μάχης του Aidonakia Kids Survival υπόσχεται αμέτρητες στιγμές χαράς, ενώ φυσικά όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης παραμένουν: Πανοραμική Ρόδα, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, εξωτερικός Παιδότοπος με μεγάλα φουσκωτά, ημιϋπαίθριος κλιματιζόμενος παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Σκοποβολή, Ινδιάνικο Ποτάμι, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα. Δεν λείπει και το «υδάτινο στοιχείο» για ατέλειωτα «μακροβούτια» στη διασκέδαση στην πισίνα με τα βαρκάκια (pedal boats).

Επιπλέον, ξεχωριστές λιχουδιές και δροσερά ροφήματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο φιλόξενο super ανακαινισμένο snack bar, το Αηδονάκια PlayTown Cafe.


Info:
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη
All Day Fun Pass 16,5 ευρώ για 15 παιχνίδια
(εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα συγκρουόμενα)
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
προσφορές αγοράς μαρκών
πακέτο με 10 μάρκες = 24 ευρώ + 1 μάρκα - δώρο
πακέτο με 20 μάρκες = 42 ευρώ + 1 μάρκα – δώρο
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 948
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 23:00
Σάββατο - Κυριακή 10:00 - 23:00
Δωρεάν parking
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v