Με τον «Λέοντα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

Το Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά καλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να γνωρίσουν τις συλλογές του, παρέα με τον «σάκο του Λέοντα».
Με τον «Λέοντα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά
Είστε γονιός και θέλετε να περάσετε μια ευχάριστη Κυριακή με την οικογένεια στο μουσείο; Είστε δάσκαλος και θέλετε να οργανώσετε μια εκπαιδευτική περιήγηση με τους μαθητές σας; Ο εκπαιδευτικός σάκος του Λέοντα σχεδιάστηκε για σας. Για να καθοδηγήσετε τους μικρούς επισκέπτες και να ανακαλύψετε μαζί τους αντικείμενα που αφηγούνται στιγμές από την καθημερινή ζωή στον αρχαίο Πειραιά.

Ο εκπαιδευτικός σάκος του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά απευθύνεται σε παιδιά 5 – 10 ετών ή λίγο μεγαλύτερα και μπορείτε να τον παραλάβετε την ημέρα που επισκέπτεστε το μουσείο. Τον δανείζεστε από τους φύλακες και τον επιστρέφετε μετά τη χρήση του. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στο κοινό.

Η είσοδος είναι για όλα τα παιδιά δωρεάν, είτε επισκέπτονται το μουσείο με το σχολείο είτε με την οικογένειά τους. Για τους ενήλικες η είσοδος είναι δωρεάν κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, από το Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το διαδικτυακό ημερολόγιο της Εφορείας Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων, www.efadyat.wordpress.com Στη σελίδα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ θα βρείτε αναρτημένα όλα τα έντυπα του εκπαιδευτικού σάκου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v