Βοηθήστε το παιδί να οξύνει τη δημιουργικότητά του

Δώστε ώθηση στην δημιουργικότητα του παιδιού σας, εφοδιάζοντάς το με όλα τα απαραίτητα είδη ζωγραφικής, με μια οικονομική στάση στα Public.
Βοηθήστε το παιδί να οξύνει τη δημιουργικότητά του
Η ζωγραφική βοηθά τα παιδιά να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με τον πιο διασκεδαστικό και πολύχρωμο τρόπο. Η ενασχόληση με μια τέτοια δραστηριότητα δίνει στους μικρούς Πικάσο τα ερεθίσματα που χρειάζονται για να επιτύχουν περισσότερα στη ζωή τους από το να κάνουν απλώς ωραίες ζωγραφιές.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα παιδιά μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης αποκτούν πιο ανοιχτούς ορίζοντες και μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, ενώ παράλληλα, προσπαθώντας να επιτύχουν ένα ωραίο τελικό αποτέλεσμα στο χαρτί, μαθαίνουν να έχουν στόχους και καταπραΰνουν το στρες της παιδικής ηλικίας.

Κι αφού είναι εμφανές ότι… η ζωγραφική κάνει καλό, τι μένει; Απλώς να εφοδιάσουμε τους μικρούς μας ζωγράφους με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να ξεκινήσουν τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις. Πριν προλάβετε να πείτε ότι τα είδη ζωγραφικής είναι πανάκριβα, σας έχουμε μια οικονομικότατη λύση: Επισκεφθείτε τα καταστήματα Public.

Εκεί, θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για να δώσετε ώθηση στην πολύχρωμη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων παιδιών: Μπλοκ και χαρτιά ζωγραφικής, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, παστέλ χρώματα, πινέλα, χρώματα, καθώς και αξεσουάρ όπως παλέτες, ποτήρια ζωγραφικής για τα πινέλα και ειδική ποδιά για να ξενοιάσετε από τον βραχνά των λερωμένων από μπογιές ρούχων.

Όσο για τις τιμές, θα βρείτε πινέλα από 0,49€, τέμπερες από 0,69€, μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές με 0,98€, παλέτες από 1€ και μπλουζάκι-ποδιά στα 4,99€. Μπορείτε, επίσης, να διαλέξετε ό,τι χρειάζεστε online και να έρθουν κατευθείαν στην πόρτα σας ή να τα παραλάβετε από κάποιο κατάστημα Public, παραγγέλνοντάς τα μέσω του e-shop των Public. Μάλιστα, στα προϊόντα με τη σχετική σήμανση, υπάρχει η δυνατότητα για αυθημερόν παραλαβή, εφόσον κάνετε την παραγγελία μέχρι τις 14.00. Εδώ θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε είδη χειροτεχνίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v