Παιδικό πάρτυ: 5 ιδιαίτερες εορταστικές επιλογές

Θέλετε να χαρίσετε στο πιτσιρίκι σας ένα πάρτι γενεθλίων που θα θυμάται για χρόνια; Έχουμε πέντε ιδιαίτερες και πρωτότυπες εναλλακτικές.
Παιδικό πάρτυ: 5 ιδιαίτερες εορταστικές επιλογές
Σας κούρασαν οι παιδότοποι; Βαρεθήκατε τα μονοδιάστατα πάρκα με την κλασσική παιδική χαρά; Το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας μπορεί να ξεφύγει από την πεπατημένη και να γίνει δημιουργικό, περιπετειώδες, αθλητικό και σε κάθε περίπτωση μοναδικό.
Πώς; Επιλέγοντας χώρους οι οποίοι προσφέρουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε τέτοιους.

Τροφούπολη

Ο πρότυπος παιδότοπος – διατροφότοπος ο οποίος μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία στοχεύει στο να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά βασικές αρχές για τη σωστή διατροφή και την άσκηση, διαθέτει πλήρες πρόγραμμα για παιδικό πάρτι στην ίδια φιλοσοφία. Τα πιτσιρίκια στο τρίωρο πάρτι θα παίξουν με το μεγάλο κουτάλι-τιμόνι της Δημητριακούλας, θα ισορροπήσουν στο τεράστιο λουκάνικο του Αλλαντικούλη, θα κάνουν μονόζυγο με τον Οσπριούλη και θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο Bowling του Υδατανθρακούλη. Παράλληλα, θα συμμετέχουν σε θεατρικό παιχνίδι και σε χορευτικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια. Το κόστος για το πάρτι ανέρχεται στα 7,5€ ανά παιδί συμπεριλαμβανομένου μενού με τρία πιάτα και χυμών. Το κόστος για τους γονείς ανέρχεται στα 3€. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Blanos Sports Park

Μια όαση παιχνιδιού και δραστηριοτήτων περιμένει τα παιδιά σας στα Σπάτα, όπου το Blanos Park διαθέτει εγκαταστάσεις για κάθε γούστο και με δεκάδες δραστηριότητες που θα κάνουν το πάρτι τους αξέχαστο. Στον κήπο του πάρκου ανιματέρ αναλαμβάνουν να τα διασκεδάσουν, ενώ στο εσωτερικό του μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο bowling και στον παιδότοπο. Ενδεικτικά για 15 ενήλικες και 15 παιδιά για μία ώρα δραστηριοτήτων στον παιδότοπο, στους εξωτερικούς χώρους και την αίθουσα bowling το κόστος ανέρχεται στα 400€ με φαγητό για τα παιδιά και καφέ για τους γονείς. Αν θέλετε φαγητό και για εσάς, υπολογίστε περί τα 500€. 

Μουσείο Πειραμάτων

Θέλετε τα πιτσιρίκια να διασκεδάσουν, να γιορτάσουν και να θέσουν τις βάσεις για να γίνουν μικροί επιστήμονες; στο Μουσείο Πειραμάτων πραγματοποιούνται Science Parties με πειράματα, παιχνίδια και μπόλικες εκπλήξεις που θα τα ενθουσιάσουν. Το πακέτο του πάρτυ περιλαμβάνει δραστηριότητες, ψυχαγωγία των παιδιών, αναμνηστικά δωράκια, κέρασμα καφέ στους γονείς, αναμνηστικά δωράκια, αφίσες και ένα σωρό ακόμα… καλούδια που θα δείτε αναλυτικά εδώ. Το αρχικό κόστος ανέρχεται στα 340€ για πάρτι μέχρι 17 παιδιά και 17€ για κάθε επιπλέον παιδί. 

Replayce

Το πρωτότυπο αυτό αθλητικό «σχολείο» στο Μαρούσι, προτείνει παιδικά πάρτι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει ενσωματώνοντας την μέθοδο άσκησης Replayce για παιδιά και μεγάλους σε μια γιορτή που θα μείνει αξέχαστη για τα πιτσιρίκια. Η δημιουργική του ομάδα αποτελείται από παιδοψυχολόγους και πρωταθλητές γυμναστικής, οι οποίοι φτιάχνουν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με αθλητικές δράσεις προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών. Στόχος των δραστηριοτήτων αυτών είναι η σωματική και πνευματική ανάπτυξή τους μέσα από το παιχνίδι. Το κόστος συμμετοχής ανά ώρα ανέρχεται στα 225€ + ΦΠΑ για πάρτι με συμμετοχή έως και τριάντα παιδιών, ελάχιστης διάρκειας τριών ωρών και δεν περιλαμβάνει το φαγητό και την τούρτα. Δείτε στα Σχετικά Έγγραφα αναλυτικά τις παροχές που προσφέρει. 

Γοργόνες και Μάγκες

Το κλειστό κολυμβητήριο baby swimming των Νοτίων Προαστίων αναλαμβάνει να στήσει για εσάς το πιο… υδάτινο πάρτι στην πισίνα του, συνδυάζοντας άθληση και διασκέδαση για τα πιτσιρίκια μέσα από ομαδικά παιχνίδια. Επίσης, μπορείτε να στήσετε το πάρτι στον χώρο του παιχνιδότοπου, ο οποίος διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας, ώστε να φιλοξενήσει παιδικές δραστηριότητες όπως σκυταλοδρομίες, παιχνίδια με μπάλα, τσουβαλοδρομίες, κηπουρική, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, κυκλοφοριακή αγωγή και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Το κόστος για το πάρτι στην πισίνα ανέρχεται στα 380€ + ΦΠΑ (μέχρι 15€ άτομα) και περιλαμβάνει απασχόληση με δύο εκπαιδεύτριες, καφέ για τους γονείς, μπουφέ με πιατάκια ατομικά για τα παιδιά και χυμούς. Αν θελήσετε και finger food για εσάς, τότε υπολογίστε συν 3,5€ ανά άτομο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v