Νίκος Λινάρδος Basketball Camp στο Σοφικό Κορινθίας

Ο προπονητής Νίκος Λινάρδος διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά την μπασκετική του κατασκήνωση, αυτή τη φορά με έδρα το The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.
Νίκος Λινάρδος Basketball Camp στο Σοφικό Κορινθίας
Άσκηση, ομαδικότητα, παιχνίδι, διακοπές. Για μία ακόμα χρονιά, ο δημοφιλής προπονητής Νίκος Λινάρδος διοργανώνει το μπασκετικό του camp, αυτή τη φορά με «στέγη» το πανέμορφο The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.

Το φετινό basketball camp θα προσφέρει ένα αξιόλογο προπονητικό πρόγραμμα στο οποίο βασικός στόχος είναι η βελτίωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών που ασχολούνται με το μπάσκετ. Το πρόγραμμα σχεδιάζεται από τον έμπειρο coach και τους συνεργάτες του, ενώ προγραμματίζεται παράλληλα καθημερινή παρουσία γυμναστή, ο οποίος θα εκπονεί ειδικά προγράμματα με ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στην Καλαθοσφαίριση.

Παράλληλα, θα διοργανωθούν τριήμερα σεμινάρια για playmakers και shooting guards, στα οποία την προπόνηση αναλαμβάνουν έμπειροι επαγγελματίες της Α1: ο Διονύσης Γκιουλέας, ο Κώστας Αγγέλου, ο Αποστόλης Γερογιάννης, ο Παναγιώτης Κακαλιάς, ο Τάκης Καλαντζής, η Μαρία Κοτσίφα, ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, ο Γιάννης Στρατάκος και ο Βαγγέλης Χρυσικόπουλος.

Η κατασκήνωση απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 7-10, 11-14 και 15-16 χρονών, μέσα από ξεχωριστά τμήματα για το κάθε ηλικιακό εύρος. Θα πραγματοποιηθεί σε τρία οκταήμερα (18-25 Ιουνίου, 25 Ιουνίου με 2 Ιουλίου και 2-9 Ιουλίου) και ένα 15ημερο (18 Ιουνίου – 2 Ιουλίου ή 25 Ιουνίου με 9 Ιουλίου.

Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 320€+ ΦΠΑ για 8ημερο και 620€+ΦΠΑ για 15ημερο, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής στα πανέμορφα σπιτάκια του Ranch και διατροφής από ειδικό διαιτολόγο. Για τη συμμετοχή στο Playmaker Camp και το Shooting Guard Camp, το έξτρα κόστος ανέρχεται στα 30€. Επίσης, παρέχονται ειδικές τιμές για αδέρφια και γκρουπ της ίδιας ομάδας (5 άτομα και πάνω).

Το κόστος συμμετοχής καλύπτεται ολόκληρο ή κατά μέρος μέσω ορισμένων ασφαλιστικών ταμείων ή του ΟΑΕΔ.

Εγγραφές – Πληροφορίες τηλ. 2104100121-2 και 2741093800.

Δείτε στα Σχετικά Έγγραφα του άρθρου το αναλυτικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v