Santa Claus Kingdom: Ο αληθινός Άη Βασίλης έρχεται!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγίου Βασίλη "Santa Claus Kingdom" λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Santa Claus Kingdom: Ο αληθινός Άη Βασίλης έρχεται!
Ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom του μεγαλύτερου, θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα είναι για ακόμα μια χρονιά γεγονός. Το Santa Claus Kingdom ανοίγει τις πύλες του, από 29 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας και μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο βασίλειο του Άη Βασίλη.

Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 35 ημέρες και φιλοξενεί πάνω από 40 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 15 είναι καινούργια σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ.

Παράλληλα στον χώρο θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting, μπαλονοκατασκευές και ένα σωρό ακόμα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ο αληθινός Αϊ – Βασίλης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Santa Claus Kingdom το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται στο Πάρκο για τέσσερεις ολόκληρες ημέρες, 29 και 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Ο χώρος του MEC θα φιλοξενήσει το εργοστάσιο του Άη Βασίλη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα παγωμένο βασίλειο με τσουλήθρες και χιονοσαμπρέλες, τεχνητή πίστα για ski και snowboard, μια Καστροπολιτεία εμπνευσμένη από ήρωες παραμυθιών και μεσαιωνικές μάχες και τον μεγαλύτερο παιδότοπο που φτιάχτηκε ποτέ.

Info: Indoor Christmas Theme Park σε έκταση 13.000 τμ με 45 παιχνίδια στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας - από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου. Με την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v