Πινόκιο: Διαδραστικά… ψέματα στο Θέατρο Άβατον

Κάθε Κυριακή στο Θέατρο Άβατον, ο Πινόκιο ζωντανεύει και παρασύρει τα παιδιά επί σκηνής για ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι γεμάτο περιπέτειες, τραγούδια και… φάρσες.
Πινόκιο: Διαδραστικά… ψέματα στο Θέατρο Άβατον
Παιχνίδι, περιπέτεια, αστεία και… ψέματα. Ο Πινόκιο ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Άβατον κάθε Κυριακή και προσκαλεί τα παιδιά να ζήσουν μαζί του όλα τα παραπάνω, με εκκίνηση το κλασικό παραμύθι με το ξύλινο αγόρι.

Στο Θέατρο Άβατον τα παιδιά θα μπορέσουν να κρυφτούν μέσα στο δάσος, να γνωρίσουν νεράιδες, να γελάσουν με την ψυχή τους και να βρουν τα χαμένα εργαλεία του Τζεπέτο. Η κλασική ιταλική ιστορία του Πινόκιο, της ξύλινης μαριονέτας που η μύτη της μεγαλώνει κάθε φορά που λέει ψέματα, θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών με ατελείωτα παιχνίδια, περιπέτειες και εκπλήξεις που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά.

Η εταιρεία L & C έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της ομάδας είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν μια ιστορία, μέσα από την συμμετοχή τους στις διαδραστικές παραστάσεις και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Συντελεστές:
Κείμενο: Νικήτας Αυγουλής
Σκηνοθεσία-κοστούμια: Ομάδα L&C
Μουσική Επιμέλεια: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Στίχοι τραγουδιών: Στέλιος Πετράκης
Παίζουν: Στέλιος Πετράκης, Παρασκευή Μπαγιάστα, Νίκος Λημνιός

Info:
Πινόκιο
Θέατρο Άβατον (Ευπατριδών 3, Γκάζι)
Από 5 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Κυριακή στις 16:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v