Olympia Basket Camp 2014: Τρίποντα στην Ολυμπία

Μάθετε τα πάντα για το φετινό πρόγραμμα και τις προσφορές του Olympia Basketball Camp του Νίκου Λινάρδου, για παιδιά από 7 έως 17 ετών.
Olympia Basket Camp 2014: Τρίποντα στην Ολυμπία
Παιχνίδι αλλά και εκπαίδευση. Όμορφες καλοκαιρινές στιγμές αλλά και καλλιέργεια δεξιοτήτων και ομαδικού πνεύματος. Οι πιο έμπειροι δάσκαλοι και το ιδανικό σκηνικό, αυτό του λίκνου του αθλητισμού, της Αρχαίας Ολυμπίας. Κι όλα αυτά, με την δυνατότητα κάλυψης από τα ασφαλιστικά ταμεία για ένα πολύ μεγάλο μέρος των παιδιών που θα συμμετάσχουν στο φετινό Olympia Basketball Camp, την μπασκετική κατασκήνωση στην Φρίξα Αρχαίας Ολυμπίας που επιμελείται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής Νίκος Λινάρδος.

Το Camp διοργανώνεται και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις της ομώνυμης κατασκήνωσης στην Φρίξα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αθλητική και περιβαλλοντική κατασκήνωση σε ένα τοπίο υψηλής φυσικής ομορφιάς στην μυθική κοιλάδα του Αλφειού και την κοιτίδα του αθλητισμού και του πολιτισμού, την αρχαία Ολυμπία. Άριστες κλιματολογικές συνθήκες, άρτιες εγκαταστάσεις και έμπειρη ομάδα προπονητών και δασκάλων εγγυώνται μια συναρπαστική αθλητική εμπειρία, πάντα με απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά.

Οι αθλητές και αθλήτριες θα φιλοξενηθούν στα πέτρινα και ξύλινα οικολογικά σπίτια του camp, που είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ενώ έμπειρος ιατρός θα βρίσκεται εκεί σε 24ωρη βάση και ειδικός διατροφολόγος θα αναλάβει το πρόγραμμα διατροφής των παιδιών. Στο προπονητικό team που έχει διδάξει τους αθλητές της κατασκήνωσης περιλαμβάνονται οι Νίκος Λινάρδος, Παναγιώτης Κακαλιάς, Γιάννης Χρυσανθόπουλο, Δημήτρη Βασιλακάκο, Ειρήνη Μπαρμπάνη, Κώστας Αγγέλου, Δημήτρης Αβδάλας, Δημήτρης Ζαμάνης, Αποστόλης Γερογιάννης, Βασίλης Καραΐσκος και Δημήτρης Μανωλιτσάκης.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 7ήμερα και 15ήμερα camps, καθώς και θεματικά (playmaker ή shooting camp) 3ήμερα, όλα τους με καθημερινή πεντάωρη προπόνηση. Τα camps προσφέρονται για παιδιά από 7 ως 17 ετών. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τα εξής προγράμματα για junior (7-12 ετών), cadets (12-14 ετών) και senior groups (14-17 ετών):

21-28 Ιουλίου, πρώτο επταήμερο
28/6-5/7, δεύτερο επταήμερο
5-12 Ιουλίου, τρίτο επταήμερο
21/6-5/7, 16ήμερο
Συνολικό κόστος με πλήρη διαμονή και διατροφή: 321€ ανά επταήμερο +10% ΦΠΑ
Playmaker camp (12-17 ετών): 24-26 Ιουνίου
Shooting camp (12-17 ετών): 1-3 Ιουλίου

Πληροφορίες-εγγραφές 
εδώ 
Τηλ: 2103317727 και 6976802868


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v