Attika Carnival Kingdom: Αποκριά με τον Jack Sparrow!

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό Πάρκο Παιχνιδιών ανοίγει τις πύλες του στο MEC Παιανίας από τις 14/2 ως τις 3/3 για ατελείωτο καρναβαλικό πάρτι.
Attika Carnival Kingdom: Αποκριά με τον Jack Sparrow!
Τριανταπέντε παιχνίδια. Λούνα παρκ. Καρναβαλικοί χοροί. Πειρατές και μασκαράδες, αρλεκίνοι και ήρωες παραμυθιών. Πάρτι μέχρι αργά το βράδυ και εκρήξεις χρώματος και αδρεναλίνης για κάθε ηλικία.

Αυτό είναι το σκηνικό που έχει στηθεί στο Attika Carnival Kingdom της Παιανίας, το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρκο της Ελλάδας σε έναν χώρο που θα γεμίσει μαγεία, κέφι και χορό από τις 14 Φεβρουαρίου ως τις 3 Μαρτίου. Πρόκειται για έναν τεράστιο εσωτερικό (indoor) χώρο 13.000 τετραγωνικών μέτρων, που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες ώστε να απολαύσει παιχνίδι και διασκέδαση όλη η οικογένεια μαζί, σε απόλυτη ασφάλεια.

To Attika Carnival Kingdom συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows και αναπαραστάσεις εθίμων. Επίσης, ο Captain Jack Sparrow, θα βρίσκεται στο "Attika Carnival Kingdom" στις 14 και 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί σας στο νησί των πειρατών!

Ο γνωστός πειρατής της Καραϊβικής καταφθάνει αυτοπροσώπως για να βρεθεί στα «άγνωστα νερά» του Attica Carnival Kingdom. Ο Simon Newton, επίσημος σωσίας και ντουμπλέρ του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής, θα περιμένει τους φίλους του την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να τους αποκαλύψει όλα τα μαγικά του κόλπα.

Οι μικροί μασκαρεμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία επίσης να παρακολουθήσουν πιστή αναπαράσταση του καρναβαλιού της Βενετίας με τις γέφυρες και τα κανάλια, τις αυθεντικές γόνδολες και τους γονδολιέρηδες, τις μοναδικής φαντασίας μάσκες και τα βενετσιάνικα κουστούμια, τα παλάτσο, τους αρλεκίνους και τις κολομπίνες, τις μαρκησίες και τους δόγηδες. Θα φωτογραφηθούν στο νησί των Πειρατών, στο μεσαιωνικό κάστρο, στη χώρα του Αλαντίν, ενώ θα μπορέσουν να ποζάρουν με παραμυθένιους ήρωες όπως η Σταχτοπούτα, η μικρή Γοργόνα, ο Βεδουίνος με την καμήλα του, με νεράιδες, πριγκίπισσες, μάγους, αλλά και με… καουμπόυδες και Ινδιάνους στο Saloon της Άγριας Δύσης.

Στον χώρο επίσης θα υπάρχει τεράστια πίστα rollers, όπου οι μικροί επισκέπτες θα κληθούν να αποδείξουν πόσοι καλοί είναι στην ισορροπία πάνω στα πατίνια, καθώς επίσης και πίστα ποδηλατοδρομίας με ποδήλατα 4Χ4 και διαδρομές ανάμεσα σε πραγματικά δέντρα. Φυσικά, θα υπάρχουν και όλα τα κλασικά παιχνίδια, όπως Carousel, τρενάκι, τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια, παιδότοπος, πισίνες με βαρκάκια και water balls, ενώ δεν θα λείψουν τα δημιουργικά εργαστήρια κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, καπέλων και χαρταετών, face painting, θεατρικά παιχνίδια και διαγωνισμοί στολής και χορού.

Ετοιμαστείτε για Disco & Latin Parties, χορευτικά shows, καρναβαλικές παρελάσεις, αναπαραστάσεις εθίμων από όλη την Ελλάδα (όπως οι περίφημοι Κουδουνοφόροι του Σοχού), ενώ κάθε μέρα απίθανοι λάτιν και ζούμπα χορευτές από γνωστές σχολές χορού, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μασκότ και ο μοναδικός Σαρλό θα οδηγούν τις παρελάσεις και θα παραδίδουν μαθήματα χορού.

Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μοναδικό κινητό πλανητάριο, και να δείτε, μαζί με τα παιδιά σας, εκπαιδευτικές προβολές στο θολωτό προσομοιωτή του ουρανού και του διαστήματος.

Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, grill house, pop corn, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

Info:
Attika Carnival Kingdom στο M.E.C. Παιανίας, τηλ: 210 6199 777
Πρόσβαση: μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)/μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)/με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)
Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης
Προπώληση: 4€ για γονείς και 10€ για παιδιά, στα www.viva.gr, 11876 και σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public & Seven Spots
Αγορά εισιτηρίων στο Attika Carnival Kingdom: Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια 5€ για γονείς, 12€ για παιδιά, ειδική πολιτική για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες
Ωράριο: 14 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2014 κάθε Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα, 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v