Olympia Basket Camp 2012: Άθληση και ψυχαγωγία στην Ολυμπία

Το 8ο Olympia Basket Camp προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι τους νεαρούς φίλους του μπάσκετ για ολοκληρωμένα προγράμματα γνωριμίας με το άθλημα, αλλά και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας στο μέρος όπου γεννήθηκαν τα ιδεώδη του αθλητισμού. 
Olympia Basket Camp 2012: Άθληση και ψυχαγωγία στην Ολυμπία
«Η αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επένδυση είναι οι νέοι μας, που πρέπει να ανατραφούν και να μεγαλώσουν σε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας και σεβασμού των διαχρονικών αξιών». Με αυτή την πεποίθηση, και υπό τα δεδομένα της «τραυματισμένης» κοινωνίας στην οποία αναγκάζονται να μεγαλώσουν τα σημερινά παιδιά, οι υπεύθυνοι του Olympia Camp ποντάρουν σε ένα βασικό τρίπτυχο προϋποθέσεων για την «άνθιση» της νεολαίας: «Παιδεία, ασφάλεια, Ψυχαγωγία».
Προς την επίτευξη των παραπάνω στόχων κινείται και το φετινό, αισίως 8ο,Olympia Basket Camp, η κατασκήνωση που τα τελευταία καλοκαίρια καταφέρνει να συνδυάσει την διασκέδαση των παιδιών με την άθληση, στην σκιά της αρχαίας Ολυμπίας, σε ένα μέρος όπου γεννήθηκαν τα ιδεώδη του αθλητισμού.

«Μέσα από μια προσεκτικότερη αναζήτηση, επιλέξαμε το συγκεκριμένο χώρο, κοντά στην ιστορία και στην παράδοση σ' ένα τοπίο υψηλού φυσικού κάλλους, σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, με φανταστική θέα στη μυθική κοιλάδα του Αλφειού και την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή ολυμπιακή κατασκήνωση με υποδειγματικές κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για την αναζωογόνηση, τη δημιουργία, την ξεκούραση, την επιμόρφωση των νέων βλαστών μας», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης, η οποία και φέτος έχει προγραμματίσει πλούσιες και οργανωμένες δραστηριότητες για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ημερομηνίες 
Junior camp (αγόρια & κορίτσια 7-12 ετών) 
1ο 7ήμερο 23 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 
2ο 7ήμερο 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 
16ήμερο 23 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 

Cadets camp (αγόρια & κορίτσια 12-14 ετών) 
1ο 7ήμερο 23 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 
2ο 7ήμερο 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 
16ήμερο 23 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 

Senior camp (αγόρια & κορίτσια 14-17 ετών) 
1ο 7ήμερο 23 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 
2ο 7ήμερο 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 
16ήμερο 23 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 

Individual work program 
(πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων σε group έως 4 ατόμων) 
9 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 

Συνολικό κόστος με πλήρη διαμονή και διατροφή: 7ήμερο 320€ +13% ΦΠΑ 
16ήμερο 600€ +13% ΦΠΑ 
Δυνατότητα κάλυψης (μερική ή ολική) μέσω ασφαλιστικών ταμείων. 

Λίγα λόγια για το Olympia Camp

Το Οlympia basketball Camp από το 2004 προσφέρει ένα αξιόλογο προπονητικό πρόγραμμα πού έχει σαν κύριο στόχο να κάνει τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) να αγαπήσουν το όμορφο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αθλητική και περιβαλλοντική κατασκήνωση σε ένα τοπίο υψηλής φυσικής ομορφιάς, με πρόποδες την μυθική κοιλάδα του Αλφειού ποταμού και την κοιτίδα του αθλητισμού και του πολιτισμού την Αρχαία Ολυμπία. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες και οι άρτιες εγκαταστάσεις δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο όνειρο μαθαίνοντας και νιώθοντας την συναρπαστική και μαγευτική αθλητική ιστορία αυτού του ιερού για τα αθλητικά ιδεώδη τόπου. 

Ο σχεδιασμός του Olympia camp έγινε με γνώμονα την ασφαλή διαμονή των παιδιών, ενώ το προπονητικό πρόγραμμα φέρει την σφραγίδα του έμπειρου προπονητή Νίκου Λινάρδου. Οι κανόνες ασφαλείας για κάθε δραστηριότητα είναι υψηλής ποιότητας και τηρούνται απόλυτα. Ειδικοί διατροφολόγοι έχουν επιμεληθεί το διατροφολογικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης, ενώ υπάρχει συνεχώς διαθέσιμος ιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Olympia camp φιλοξενούνται στα πέτρινα και ξύλινα οικολογικά σπίτια του camp τα οποία είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό. Στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης περιλαμβάνονται: 
• 19 ξύλινα και πέτρινα σπιτάκια 
• Ιατρείο και αναρρωτήριο πλήρως εξοπλισμένα 
• Πετρόκτιστο θέατρο 
• 3 γήπεδα basket 
• 1 γήπεδο mini basket 
• Γήπεδο αθλοπαιδιών με χλοοτάπητα 
• πισίνα 
• δασικές διαδρομές mountain bike 
• χώρος εκμάθησης raſting – kayak

Olympia Camp, Πληροφορίες: 210 3317727, [email protected] 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v